Έχεις κάνει στο σεξ τη στάση “Ανάβαση στον Όλυμπο”;


Μια πραγματική ανάβαση στον Όλυμπο πρέπει οπωσδήποτε να είναι δυο πράγματα: Κουραστική και συναρπαστική. Ας κρατήσουμε το συναρπαστική και ας πάμε στο σεξ να δούμε πως αναλύτεται η συγκεκριμένη στάση η οποία μάλλον θα ιντριγκάρει πολλούς να τη δοκιμάσουν.

Αρχικά να πούμε ότι τουλάχιστον για τον άντρα, αυτή η στάση θα είναι ένα challenge αντοχής αφού δε μπορεί όποιος κι όποιος να τη βγάλει εις πέρας. Χρειάζεται δύναμη, αντοχή και ευλυγισία, ενώ οπωσδήποτε πρέπει να ποθεί το κορίτσι λίγο παραπάνω από το κανονικό για να θέλει να ανέβει μαζί του στο βουνό των θεών.

Πάμε να δούμε πως πρέπει να γίνει η ανάβασή σας: Aρχικά εκείνος σηκώνει εκείνη στα χέρια του. Εκείνη τυλίγει τα πόδια της γύρω από τη μέση του για να σταθεροποιηθεί και τα χέρια της είναι είτε περασμένα στο λαιμό του είτε ελεύθερα να ακουμπήσουν εκείνον όπου επιθυμεί.

Related image

Εκείνος ελέγχει εκείνη κρατώντας τη από τους γλουτούς και μπορεί ταυτόχρονα με τη διείσδυση να περπατάει ή να ανεβάζει και να κατεβάζει το ένα του πόδι σε κάποιο έπιπλο του οποίου το ύψος τον βολεύει. Η γενικότερη δική του κίνηση στο χώρο μετατρέπει τη διείσδυση σε πιο ενδιαφέρουσα και κάνει εκείνον να αργεί να εκσπερματώσει ενώ εκείνη να διεγείρεται περισσότερο.

Σκοπός της συγκεκριμένης ανάβασης είναι να φτάσουν και οι δυο στην κορυφή ταυτόχρονα και αυτό συχνά επιτυγχάνεται για δυο λόγους: Ο ένας είναι ότι εκείνη με το χρόνο αυτό και τις κινήσεις είναι έτοιμη να ολοκληρώσει κι εκείνος έχει κρατηθεί τόσο που ο ερεθισμός του πλέον έχει φτάσει σε επίπεδα έκρηξης, επομένως όταν είναι έτοιμοι και οι δυο απλώς το συννενοούνται με τα σώματά τους.

Πηγή: marieclaire.gr

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας