ΕΚΝΛ: Να σταματήσει το έγκλημα σε βάρος του Παλαιστινιακού Λαού


Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, καταγγέλλει τα βάρβαρα, δολοφονικά σχέδια του Ισραήλ, που τις τελευταίες μέρες προχωρά σε κινήσεις προετοιμασίας για νέα ευρεία στρατιωτική επέμβαση εναντίον του λαού της Παλαιστίνης.
Οπλίζουν το όπλο για να δολοφονήσουν τον παλαιστινιακό λαό που αντιστέκεται.
Το Ισραήλ αποθρασυνόμενο από την προκλητική στήριξη των ΗΠΑ-ΕΕ, με συνεχή εν ψυχρώ δολοφονία εκατοντάδων παλαιστινίων διαδηλωτών τους τελευταίους μήνες, ακόμη και μικρών παιδιών, διακηρύσσει σε όλους τους τόνους την ανάγκη «σκληρού πλήγματος» στη Γάζα.
Έκλεισε τα συνοριακά περάσματα που συνδέουν το Ισραήλ με τη Λωρίδα της Γάζας και περιόρισε τη θαλάσσια περιοχή που επιτρέπεται η αλιεία στους Παλαιστίνιους από τα 6 στα 3 μίλια, ενώ προχώρησε σε νέους αεροπορικούς βομβαρδισμούς στη Γάζα το πρωί της Τετάρτης, 17 Οκτώβρη. Βομβαρδισμοί των αεροσκαφών του Ισραήλ που «προπονούνται» πώς να δολοφονούν παλαιστινίους σε κοινά γυμνάσια με την Ελληνική Αεροπορία.
Η πολιτική-οικονομική-στρατιωτική συνεργασία της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ, είναι συνενοχή στο έγκλημα. Η στήριξη των ιμπεριαλιστικών σχεδίων των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ μας βάζει στον κυκλώνα των πολέμων και επεμβάσεων των μακελάρηδων των λαών.

Το ΕΚΝΛ, δηλώνει ότι δεν θα γίνουμε συνένοχοι στο έγκλημα
* Καμία επέμβαση ενάντια στο παλαιστινιακό λαό. Παύση κάθε συνεργασίας με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ σε όλους τους τομείς. Να σταματήσουν τώρα όλες οι ασκήσεις που δίνουν ελληνικό έδαφος και αέρα στο Ισραήλ.
* Να σταματήσει ο αποκλεισμός και η δολοφονία των παλαιστινίων. Να γκρεμιστεί το τείχος της ντροπής και οι επικοισμοί
* Η κυβέρνηση της Ελλάδας να υλοποιήσει άμεσα την ομόφωνη απόφαση – ψήφισμα της Βουλής του 2015 για την αναγνώριση της Παλαιστίνης ως ανεξάρτητου κράτους στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google