Δράση Πολιτών: “Ορατή η εγκατάλειψη της Λαϊκής Αγοράς στον Τύρναβο”.


Η παρούσα δημοσιοποίηση προκλήθηκε από τις αλλεπάλληλες διαμαρτυρίες των κατοικούντων πέριξ της Λαϊκής Αγοράς συμπολιτών μας , που σωρηδόν φτάνουν στη Δράση Πολιτών.

Οι περίοικοι οργισμένοι   διαμαρτύρονται για τη βρομιά , τα σκουπίδια και τις οσμές που επικρατούν στο χώρο της Λαϊκής , ιδιαίτερα μετά τη σαββατιάτικη λειτουργία της.Όπως καταγγέλλουν , ο χώρος μένει άπλυτος και γεμάτος σκουπίδια , με αποτέλεσμα να βιώνουν μια ανυπόφορη κατάσταση, που δεν μπορεί να γίνει ανεκτή.
Η  “Δράση Πολιτών” κατανοεί τις αιτίες της οργής των ενδιαφερομένων πολιτών και τους διαβεβαιώνει ότι η κατάσταση που σήμερα επικρατεί θα τελειώσει αμέσως μόλις η “Δράση Πολιτών”  αναλάβει , με τη βούληση των πολιτών , την ευθύνη διοίκησης του Τυρνάβου.
Προς το παρόν , όμως , καλούμε τη δημοτική αρχή να πλύνει και να καθαρίσει τον χώρο της Λαϊκής Αγοράς άνευ χρονοτριβής.Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει και οι περίοικοι δεν είναι δυνατόν να θεωρούνται πολίτες δεύτερης κατηγορίας.Εξάλλου , δίπλα υπάρχει το 1ο Γυμνάσιο και οι μαθητές δεν πρέπει να βλέπουν μια τέτοια ντροπιαστική  κατάσταση, που προσβάλλει τον Δήμο μας.
Ροντούλης  Στέλιος
Επικεφαλής “Δράσης Πολιτών”.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google