Ο πολιτευτής Γ. Αδαμουλης δίπλα στους κτηνοτρόφους.


O Λαρισαίος πολιτευτής της ΝΔ και καθηγητής Γιώργος Αδαμούλης  στο χαιρετισμό του σήμερα στην εκδήλωση των κτηνοτρόφων είπε:

Ο ιστορικός κυκλος της μεταπολίτευσης φθάνει στο τελος του,αφήνοντας πισω χρεη κ ενα δημόσιο τομέα σπαταλο , διεφθαρμένο κ αντιπαραγωγικό. Αυτό το κράτος που δεν μπορεί να κάνει τα αυτονόητα πρέπει να το αλλάξουμε. Βρέχει κ οι πολίτες πνίγονται, καίγονται τα δαση κ μαζί με αυτα καίγονται ζωντανοι οι άνθρωποι. Δεν μπορεί να κάνει ελέγχους, δεν μπορεί να βάλει φρένο στις ελληνοποιήσεις αμνοεριφιων κ γάλατος. Δεν μπορεί δηλ να κάνει το αυτονόητο, να εξασφαλίσει ενα λογικο κέρδος στους κτηνοτρόφους για να μείνουν στις δουλειές τους.

Προτεινε στους κτηνοτρόφους να οργανωθούν κ να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους με αγωνιστικο τρόπο. Να καταφύγουν στην Δικαιοσύνη που αποτελεί το τελευταίο αποκούμπι στο χτύπημα του καρτέλ γαλατος. Τελος κάλεσε ολους τους παραβρισκομενους να βγουν μπροστά κ να σαρώσουν ολες τις παθογένειες της μεταπολίτευσης. Ήρθε η ωρα να φτιάξουμε ενα κρατος αποτελεσματικο κ ευέλικτο στην υπηρεσία των πολιτών του !!!

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google