«Κάλλιο αργά παρά ποτέ» απαντά ο Γ. Μανώλης για την εξαγγελία δημιουργίας παιδικών σταθμών στον Δ. Τεμπών


Με αφορμή την εξαγγελία για τη δημιουργία δύο παιδικών σταθμών στον Δήμο Τεμπών, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Δύναμη» του δήμου Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Χαιρόμαστε πραγματικά που έστω και καθυστερημένα μετά από 8 χρόνια στην εξουσία και μετά από 4 χρόνια επίμονων και συνεχών εισηγήσεων της Δημοτικής μας Παράταξης για ίδρυση παιδικών σταθμών στον Πυργετό και στους Γόννους, ο δήμαρχος κ. Κολλάτος και οι συνεργάτες του συνειδητοποίησαν την αναγκαιότητα της λειτουργίας τους και υιοθέτησαν ουσιαστικά την πρόταση μας, έστω και προεκλογικά . Υπενθυμίζω στους συνδημότες μου ότι στις επίσημες προεκλογικές μου ομιλίες το 2014, είχα αναφερθεί στην αναγκαιότητα ίδρυσης παιδικών σταθμών τόσο στον Πυργετό όσο και στους Γόννους, και τη δέσμευση της δημοτικής μας παράταξης για δημιουργία τους εφόσον πλειοψηφούσε. Εκείνη την περίοδο δέχτηκα την ειρωνεία και την υπεροψία – που συνεχίζει να τον διακατέχει – του νυν Δημάρχου κ. Κολλάτου, που με απαξιωτικές εκφράσεις όπως «Δεν γνωρίζει τι υπόσχεται…» κ.α. προσπάθησε να μετριάσει τις προτάσεις μου. Αλλά όπως αναφέρει η λαϊκή θυμοσοφία: «Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια…»

Θα ήθελα να ενημερώσω τους συνδημότες μου, ότι από τη θέση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης τα τελευταία 4 χρόνια, δεν έπαψα να εισηγούμαι στο Δημοτικό Συμβούλιο την ίδρυση των παιδικών σταθμών στα συγκεκριμένα Δημοτικά Διαμερίσματα, προς ικανοποίηση των πάγιων αιτημάτων των νέων ανθρώπων των τοπικών κοινωνιών, αλλά πάντα συναντούσα την άρνηση της δημοτικής αρχής. Και ξαφνικά, εν μέσω προεκλογικής περιόδου ο κ. Κολλάτος και οι συνεργάτες του ξέχασαν ό,τι είχαν πει και υλοποιούν εκείνα που η παράταξή μας είχε προ πολλού εισηγηθεί και θα πραγματοποιήσει ως η επόμενη Δημοτική Αρχή. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του…».

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google