ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ


ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

Κάθε Κυριακή στις 11 το πρωί θα γίνεται το Κατηχητικό Σχολείο των μαθητών του Δημοτικού και το απόγευμα στις 5 των μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου.
Παρακαλούμε θερμά τους γονείς των παιδιών να βοηθήσουν την προσπάθεια των Κατηχητικών Σχολείων, στέλνοντας τα παιδιά τους τακτικά σ’ αυτά για την ωφέλεια των ίδιων των παιδιών.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ
ΧΟΡΩΔΙΑ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Κάθε Κυριακή, στις 12:30 το μεσημέρι, στο φιλόξενο χώρο της «Κατακόμβης» του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Λαρίσης, γίνονται τα μαθήματα της παιδικής και νεανικής χορωδίας. Έμπειροι καθηγητές μουσικής διδάσκουν στα παιδιά κλασική μουσική και όμορφα τραγούδια, με επικεφαλής τον Καθηγητή Μουσικής κ. Νικόλαο Οικονόμου, Διδάκτορα Σύνθεσης του Ιονίου Πανεπιστημίου. Απευθύνεται θερμή παράκληση σε όλους τους γονείς να ανταποκριθούν στην έκκληση της Ιεράς Μητροπόλεως και να στείλουν τα παιδιά τους, ώστε να στελεχώσουν και να κοσμήσουν με την παρουσία και τις γλυκύτατες φωνές τους τη χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

 ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

Από την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στις 7:00 το απόγευμα, θα τελείται στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης η παράκληση προς τιμήν του Νέου Αγίου της Εκκλησίας μας, Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου. Οι πιστοί θα έχουν την ευλογία να προσκυνούν την Ιερά Λειψανοθήκη, η οποία περιέχει τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Αγίου Αρσενίου, καθώς και προσωπικά είδη του Αγίου Παϊσίου.

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

Pin It on Pinterest