Ρήγμα στη Νίκη του Δήμου Κιλελέρ

Τις τοπικές κοινότητες της Νίκης και του Λοφίσκου του Δήμου Κιλελέρ επισκέφτηκε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλος επικεφαλής κλιμακίου.

Στη Νίκη είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν το ρήγμα που έχει δημιουργηθεί στο έδαφος και διασχίζει εγκάρσια το χωριό και το οποίο έχει προξενήσει ζημιές σε δρόμους, σπίτια, αγροτικά κτίσματα και σε αυλόγυρους. Ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες για την καταγραφή του μεγέθους του προβλήματος και την αντιμετώπιση του.

ΚΙΛΕΛΕΡ

Στη συνέχεια στο Λοφίσκο, στα πλαίσια του προγράμματος της βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας, επιθεώρησαν τα έργα στο  δρόμο μήκους 1500μέτρων που οδηγεί από το Λοφίσκο στο αγρόκτημα του χωρίου. Ο βασικός αυτός δρόμος πλάτους 8 μέτρων στρώθηκε με χαλίκι και παραδόθηκε στους αγρότες που θα έχουν πλέον εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στα κτήματα τους.

Το δήμαρχο συνόδευαν ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Λαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος των ΔΕ Αρμενίου Κιλελέρ Ι. Μπακαλόπουλος, ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ και δημοτικός σύμβουλος Μ. Αραμπατζής, και οι πρόεδροι των ΤΚ Αχιλλείου και Νίκης Δ. Αραμπατζής και Γ. Τσικόπουλος.

κιλελερ