Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών.


Η Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών καθιερώθηκε το 1994 από την UNESCO για να μας υπενθυμίσει τον καθοριστικό ρόλο που παίζει ο δάσκαλος μέσα στην κοινωνία.
Οι σχολικές επιτροπές του Δήμου Τυρνάβου με αφορμή τη σημερινή μέρα και αναγνωρίζοντας την προσφορά των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων με οποιοδήποτε τρόπο προς την εκπαιδευτική μας κοινότητα, διοργάνωσε συγκέντρωση όλων των συλλόγων για ενημέρωση αλλά και για να τους τιμήσει με μια σεμνή δεξίωση και έναν τιμητικό έπαινο. Σήμερα αυτή την παγκόσμια μέρα που είναι αφιερωμένη στους εκπαιδευτικούς είμαστε όλοι μαζί με κοινό σκοπό να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον αυτού του τόπου και της κοινωνίας μας.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, ο οποίος τόνισε πως τα σχολεία και οι ανάγκες των μαθητών είναι άμεση προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής και ευχαρίστησε για τον εποικοδομητικό ρόλο που έχουν στο σύνολό τος οι Σύλλογοι Γονέων υποβοηθώντας το έργο του δήμου.
Τέλος, στην ομιλία της η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Χαρίκλεια Σουρλαντζή – Ζαχαράκη ευχαρίστησε τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων για τη δημιουργική συνεργασία και την προσφορά τους, αναφέροντας πως ο εθελοντισμός είναι ένας εναλλακτικός τρόπος συμμετοχής του πολίτη στα κοινά αλλά και ένα αντίδοτο στην εσωστρέφεια, στην αποξένωση και στον ατομισμό.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google