«Καυτή» Βραζιλιάνα έκλεινε ερωτικά ραντεβού στο Βόλο


Η «προσφορά» της όμορφης νοτιοαμερικανίδας εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που παρακολουθούν την ιστοσελίδα, αλλά δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τον μαστροπό διαχειριστή της
Για μια ακόμη φορά, η ιστοσελίδα… «φάντασμα» που κλείνει ραντεβού για ερωτικές συνευρέσεις με εξωτικές καλλονές στον Βόλο, κρυβόταν πίσω από την παρουσία μιας «καυτής» 33χρονης Βραζιλιάνας που έβρισκε μέσω αυτής πελάτες στην πόλη έναντι του ποσού των 150 ευρώ.

Η «προσφορά» της όμορφης νοτιοαμερικανίδας εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που παρακολουθούν την ιστοσελίδα, αλλά δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τον μαστροπό διαχειριστή της. Ένας αστυνομικός συμφώνησε με την 33χρονη αλλοδαπή να συναντηθούν και, μόλις εκείνη πήρε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, την συνέλαβε. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου άσκησε στην Βραζιλιάνα δίωξη για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων και την άφησε ελεύθερη, ενώ απήγγειλε κατηγορία για μαστροπεία σε βάρος του άγνωστου διαχειριστή της ιστοσελίδας.

*** Νεαρές Βουλγάρες πλημμυρίζουν κάθε βράδυ την κεντρική πλατεία της πόλης των τρικάλων, παρέχοντας ερωτικές «υπηρεσίες» έναντι μόλις 10 ή 20 ευρώ. Ένας αστυνομικός που προσποιήθηκε τον πελάτη παγίδευσε μια 22χρονη, η οποία πρόσφερε στοματικό σεξ με αμοιβή και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων που την άφησε ελεύθερη.

*** Αλλά και στην πόλη της Ρόδου αστυνομικοί της Ασφάλειας έπιασαν επ’ αυτοφώρω δυο γυναίκες από τη Νιγηρία ηλικίας 33 και 38 χρόνων να εκδίδονται με αμοιβή σε έναν υπαίθριο χώρο και βεβαίωσαν παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων σε βάρος τους. Όμως, η 33χρονη συνελήφθη γιατί το δελτίο αιτήσαντος ασύλου που επέδειξε αποδείχθηκε πλαστό.

Πηγή: protothema.gr

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google