Στην τοπική κοινότητα Πουρναρίου ο Γιώργος Μανώλης.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε στην τοπική κοινότητα Πουρναρίου η μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Κυπριανού και Ιουστίνης της παρθένου.
Την Δευτέρα 1 Οκτώβρη το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Πουρναρίου, πλήθος ευλαβών προσκυνητών, συντοπιτών και επισκεπτών κατέκλυσε τον Ιερό Ναό, για να λάβουν την χάρη των τιμώμενων Αγίων.
Μετά την ακολουθία του Εσπερινού, ακολούθησε η Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας στους δρόμους του χωριού γύρω από τον Ιερό Ναό συνοδεία Ιερέων και Ιεροψαλτών οι οποίοι έψαλλαν μελίρρυτα τους ύμνους των Αγίων και στη συνέχεια η ευλογία των άρτων και των κολλύβων από τους ιερείς π. Ευθύμιο, οποίος κήρυξε και τον Θείον λόγον, συλλειτουργώντας μετά του π. Γεωργίου, π. Πορφυρίου και του ιερέως του χωριού π. Αθηναγόρα
Τον εορταστικό Εσπερινό παρακολούθησαν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Τεμπών  κ. Γιώργος Μανώλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. κ. Γιώργος Νικολάου, Αθανάσιος Καραναστάσης , Δημήτρης Μαϊμάρης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γόννων κ. Γιώργος Μπανιώρας και ο τέως πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πουρναρίου Αθανάσιος Λανάρας.
Μετά το τέλος του πανηγυρικού εσπερινού, οι γυναίκες του χωριού όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πρόσφεραν στους προσκυνητές άρτο, κόλλυβα και φαγητό.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΕΜΠΩΝ

ΤΕΜΠΩΝ ΜΑΝΩΛΗΣ