Σε Φάρσαλα και Λάρισα έτρεξαν οι «Δρομείς Τυρνάβου».

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018.

2ος στην κατηγορία του ο Γιάννης Ζιώγας στον ημιμαραθώνιο των Φαρσάλων.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στα Φάρσαλα ο 6ος Αχίλλειος Άθλος με διαδρομές 21,1 και 5,2 χιλιομέτρων.
Η αφετηρία και στους δύο αγώνες ήταν η ίδια και αφορούσε τις πηγές του Απιδανού ποταμού που στη μυθολογία η Θέτιδα, η μητέρα του Αχιλλέα, βούτηξε το γιο της για να τον κάνει αθάνατο.Στον αγώνα των 21,1 χιλιομέτρων τερμάτισαν επιτυχώς οι δρομείς μας Ζιώγας Γιάννης (2ος στην κατηγορία του), Μπούμπας Γιάννης και Μάλκας Βάγιος ενώ στη μικρή διαδρομή των 5,2 χιλιομέτρων τερμάτισε με επιτυχία ο δρομέας μας Καρακώστας Στέλιος.

Επίσης στη Λάρισα, με το σύνθημα «Όλοι Μαζί Τρέχουμε για τα Παιδιά με Χρόνια Νοσήματα» που είχε σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας στο θέμα των χρόνιων παθήσεων, πραγματοποιήθηκε ο 1ος Αγώνας Δρόμου «Στα τείχη της Αρχαίας Λάρισας»  Ανδρών – Γυναικών απόστασης 7000 μέτρων.
Στον αγώνα αυτό έτρεξαν για καλό σκοπό οι δρομείς μας: Ντέλας Βαγγέλης, Ντέλας Γιάννης, Μπασδέκης Στέργιος, Ζιώγας Γιάννης του Αντώνη, Ταμπόσης Γιάννης, Τριανταφύλλου Αντώνης, Σακελλάρης Πέτρος, Γκανάτσιος Κώστας, Γκανάτσιος Αποστόλης και Γιαννούλας Χρυσόστομος.

Πολλά συγχαρητήρια στους δρομείς μας που έτρεξαν στους αγώνες των Φαρσάλων και της Λάρισας.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ