Απαράδεκτες ζημιές σε προαύλιους χώρους Ιερών Ναών στον Τύρναβο.


Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει λάβει πλέον στον Τύρναβο το φαινόμενο φθορών και πολλές φορές καταστροφών σε προαύλια Ιερών Ναών από ομάδα ανήλικων μαθητών στον Τύρναβο.
Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα, έχει γίνει επίκεντρο ο χώρος που βρίσκεται ο ναός της Αγίας Κυριακής και το προαύλιο της Παναγίας Φανερωμένης, καθώς η νεωκόρος του ναού καθημερινά βρίσκει πολλά σκουπίδια πεταμένα αλλά και ζημιες στις ξύλινες πόρτες του ναού καθώς οι ανήλικοι με αναπτήρα έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να ανάψουν φωτιά.
Οι περίοικοι καταγγέλλουν απαράδεκτες συμπεριφορές των ανηλίκων, οι οποίες έχουν πάρει μεγάλη έκταση το τελευταίο διάστημα.
Πιο συγκεκριμένα χθες ομάδα ανηλίκων άναψε φωτιά στο προαύλιο της Αγίας Κυριακής, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει όλη η περιοχή από πυρκαγιά, καθώς εκεί βρίσκονται πολλά ξύλα και χόρτα καθώς και παλιά εγκαταλειμμένα σπίτια, γύρω τα οποία είναι πολύ εύκολο αν αρπάξουν φωτιά.
Αμέσως έφτασε το περιπολικό  της αστυνομίας και με την βοήθεια των κατοίκων έσβησε την φωτιά και πρόλαβε τα χειρότερα.
Οι κάτοικοι όμως καταγγέλλουν εκτός από ανάρμοστη συμπεριφορά των ανηλίκων και περίεργες κινήσεις ειδικά τις βραδινές ώρες.
Ένα φαινόμενο το οποίο είναι λυπηρό αλλά και πολλές φορές επικίνδυνο.
Και πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται αν οι γονείς αυτών των παιδιών είναι ενήμεροι…
ΤΥΡΝΑΒΟΣ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google