Προσχώρηση Στέλιου Νάκα στη “Δράση Πολιτών “.


Τα χέρια δόθηκαν και οι καρδιές μίλησαν.Από σήμερα και ο Στέλιος Νάκας εντάσσεται στο ανθρώπινο δυναμικό της ” Δράσης Πολιτών “.

Όπως είπε ο ίδιος : “Εντάχθηκα στη Δράση Πολιτών από μια διάθεση προσφοράς στον Δήμο που ανδρώθηκα και έφτιαξα την οικογένειά μου.Πρέπει να ομολογήσω όμως ότι παρακινήθηκα και από τον αγώνα που βλέπω ότι κάνει ο κ. Στέλιος Ροντούλης για την επιβίωση των αμβυκούχων του Τυρνάβου.Οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει ο χώρος της αμπελοκαλλιέργειας και ευρύτερα ο αγροτικός τομέας θα είναι μεγάλες και γι αυτό πιστεύω πως πρέπει να βρεθούν στο τιμόνι του Δήμου μας άνθρωποι που μπορούν να χειριστούν σωστά και με ευελιξία  δύσκολες καταστάσεις , έτσι ώστε να διατηρήσουν οι Τυρναβίτες τουλάχιστον το σημερινό τους βιοτικό επίπεδο.Ένας τέτοιος άνθρωπος , που μπορεί να βλέπει μπροστά , θεωρώ πως είναι ο κ. Ροντούλης και γι αυτό πιστεύω πως η συμπόρευση μαζί του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι για μένα ιδιαίτερα τιμητική ” .
Υποδεχόμενος ο κ. Ροντούλης τον κ. Νάκα στη  “Δράση Πολιτών” δήλωσε : “Σήμερα υποδέχτηκα στην Παράταξη έναν αγαπητό φίλο και έναν εξαίρετο οικογενειάρχη με σταθερές αρχές και αξίες καθόλη τη διάρκεια της ζωής του.Ταυτόχρονα , υποδέχτηκα έναν άνθρωπο που δείχνει ιδιαίτερο ζήλο για την προάσπιση της λειτουργίας των αμβύκων , που δεν αφήνουν μόνο ένα ισχυρό αποτύπωμα στην οικονομική ζωή του τόπου μας , αλλά συνιστούν και μια ουσιώδη παράμετρο της πολιτισμικής ταυτότητας του Τυρνάβου.
Όπως μου ειπώθηκε , ο κ. Νάκας θέλει να επικεντρώσει τις προσπάθειές του στην προβολή και στις ενέργειες αναβάθμισης του χύμα τσίπουρου.Αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα και τον διαβεβαιώνουμε πως όλη η Παράταξη θα σταθεί αρωγός στο πλευρό του και στον αγώνα που θα κάνει για το χύμα τσίπουρο , κατανοώντας την πραγματικότητα που υπογραμμίζει ότι χωρίς τους άμβυκες θα συρρικνωθεί και ο αμπελώνας στον τόπο μας “.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google