Γιορτάστηκε η Ημέρα των Ηλικιωμένων στον Τύρναβο


Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Τυρνάβου τίμησε τους ηλικιωμένους στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων που είναι η 1η Οκτωβρίου κάθε έτους.
Τα μέλη όλων των ΚΑΠΗ που λειτουργούν στο Δήμο είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να διασκεδάσουν σε κέντρο διασκέδασης και φέτος το 2018.
Ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Σαρχώσης Παναγιώτης απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκομένους τονίζοντας την αξιόλογη προσφορά της τρίτης ηλικίας στο κοινωνικό σύνολο και την αγωνιστικότητά της, επισημαίνοντας τη συμβολή του Δήμου που μεριμνά για ουσιαστικές παροχές και υπηρεσίες.

Τονίστηκε από τον Δήμαρχο η παρέμβαση της Δημοτικής αρχής στα κτίρια των ΚΑΠΗ με ανακαινίσεις, αρχής γενομένης από το ΚΑΠΗ Αμπελώνα με συνέχεια στα υπόλοιπα κτίρια.
Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό και έδωσε ευχές η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Λαγκιόλη – Μπίλιου Θεοφανώ καθώς και οι Πρόεδροι των ΚΑΠΗ Τυρνάβου, Αμπελώνα, Αργυροπουλίου, Δαμασίου, Ροδιάς, Δελερίων και της τοπικής κοινότητας Δένδρων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και εργαζόμενοι της αρμόδιας υπηρεσίας. Οι ηλικιωμένοι διασκέδασαν και χόρεψαν με πολύ κέφι δίνοντας ραντεβού για του χρόνου τέτοια μέρα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google