Προσχώρηση Μαλάκου Χρ. Αστερίου στη “Δράση Πολιτών”.


Τα χέρια δόθηκαν και οι καρδιές μίλησαν.Από σήμερα και ο Αστέριος Χρ. Μαλάκος εντάσσεται στο στελεχικό δυναμικό της “Δράσης Πολιτών ” , δίνοντας στην παράταξη μια ισχυρή ώθηση στην περιοχή Πλατανουλίων – Δένδρων και όχι μόνο.

Ο επικεφαλής της παράταξης , κ. Αστέριος Ροντούλης , μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων , προχώρησε στην παρακάτω δήλωση :
” Είμαι πανευτυχής από την προσχώρηση του Αστερίου στη Δράση Πολιτών.Είναι ένας εξαιρετικός νέος άνθρωπος και οικογενειάρχης , που έχει διαπρέψει στον χώρο της μουσικής και του τραγουδιού, με εκατοντάδες φίλους σε όλο το νομό Λάρισας και ιδιαίτερα στον Δήμο Τυρνάβου λόγω εντοπιότητας.Μόνο καλά λόγια ακούγονται για τον Αστέριο, καθώς είναι πολύ αγαπητός όχι μόνο στους συντοπίτες του , αλλά και σε όποιον άνθρωπο γνωρίζει από κοντά το ήθος και την ποιότητα του χαρακτήρα του.
Έχω τη στέρεα πεποίθηση πως μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά στον χώρο της τοπικής πολιτιστικής δράσης.Λόγω των γνωριμιών της επαγγελματικής του ενασχόλησης και των προσωπικών του ικανοτήτων έχει τη δυνατότητα  πράγματι να εργαστεί αποτελεσματικά για την αναγέννηση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων στο Δήμο μας.
Εξάλλου ο συνονόματός μου έχει πίσω του  , λόγω αυτοδιοικητικού παρελθόντος του πατρός του , μια βαριά οικογενειακή παρακαταθήκη κοινωνικής προσφοράς,  την οποία θα πρέπει να τιμήσει και στην οποία θα πρέπει να ανταποκριθεί δεόντως. Νομίζω ότι έχει τις πνευματικές δυνάμεις και τα κοινωνικά ερείσματα , για να επιτελέσει με επιτυχία τους ρόλους που θα του ανατεθούν”.
Τέλος , δήλωση έκανε και ο κ. Μαλάκος:
“Εντάχθηκα στη Δράση Πολιτών , για να συνδράμω με τις όποιες δυνάμεις μου την αυτοδιοικητική προσπάθεια ενός αδελφικού και οικογενειακού φίλου.Παράλληλα πιστεύω πως η “Δράση Πολιτών” , λόγω των διοικητικών ικανοτήτων του κ. Ροντούλη ,  είναι εκείνη η δημοτική παράταξη που θα οδηγήσει τον Τύρναβο σε μια νέα εποχή ακμής και σε ένα ελπιδοφόρο μέλλον.
Εξάλλου , καθώς προέρχομαι από μια καθαρά αγροτική περιοχή , τα Πλατανούλια, πάντα ήθελα να προσφέρω σε μια παράταξη που έχει θέσει ως υψίστη προτεραιότητά της την ανάπτυξη του γεωργοκτηνοτροφικού τομέα της τοπικής οικονομίας.
Η “Δράση Πολιτών” θεωρώ πως ικανοποιεί απολύτως το κριτήριο αυτό , λόγω της πολυετούς ενασχόλησης του κ. Ροντούλη με τα αγροτικά θέματα , και γι αυτό αντιλαμβάνομαι ως μονόδρομο την ένταξη και την προσφορά μου στη συγκεκριμένη παράταξη”.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google