Συνάντηση εκπροσώπων της “Δράσης Πολιτών” με Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας.


Με αφορμή το περιστατικό που συνέβη στο δρόμο Τυρνάβου – Αμπελώνα (ρίψη γυαλιών και λαδιών στο οδόστρωμα από κουκουλοφόρους που οπλοφορούσαν), ο επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών “, κ. Στέλιος Ροντούλης , και ο δημοτικός σύμβουλος , κ. Ανδρέας Ξηρομερίσιος, επισκέφθηκαν τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας, κ. Βασίλειο Καραπιπέρη, για να συζητήσουν το θέμα που ανέκυψε.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Ροντούλης δήλωσε : ” Τονίσαμε στον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Καραπιπέρη την αναστάτωση που προκάλεσε το συμβάν στην τοπική κοινωνία.Ήταν ένα ιδιαιτέρως σοβαρό περιστατικό που εγκυμονούσε ορατούς κινδύνους για τη ζωή εντελώς ανυποψίαστων συμπολιτών μας.Ζητήσαμε, λοιπόν , από τον κ. Καραπιπέρη να γίνει εξαντλητική έρευνα του γεγονότος και να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση , με το σκεπτικό ότι οι δράστες μπορεί να επαναλάβουν το δολοφονικό τους εγχείρημα. Για να ησυχάσει ο Τύρναβος πρέπει να δοθούν απαντήσεις ως προς την ταυτότητα και τους σκοπούς των δραστών.Σε διαφορετική περίπτωση , πολύ φοβούμαι ότι το αίσθημα ασφαλείας των Τυρναβιτών θα πληγεί ανεπανόρθωτα “.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο κ. Ξηρομερίσιος , λέγοντας : “Πιστεύουμε πως στην υπόθεση πρέπει να εμπλακεί και η Εισαγγελική Αρχή της Λάρισας.Είναι από τα πλέον βαρειά περιστατικά εγκληματικής δράσης που έχουν σημειωθεί στην περιοχή του Τυρνάβου και αυτό μας ανησυχεί ιδιαίτερα.Αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς ότι κατά τα τελευταία χρόνια πυκνώνουν στην περιοχή μας τα κρούσματα εγκληματικών ενεργειών , εύκολα γίνεται αντιληπτή η ανασφάλεια που διακατέχει την τοπική κοινωνία “.

Από την πλευρά του , ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας είπε πως το συμβάν θα εξεταστεί εξονυχιστικά και η διαλεύκανσή του θα λάβει υψηλή προτεραιότητα , καθώς ήδη έχει σχηματισθεί η σχετική δικογραφία.Τόνισε μάλιστα το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει η Αστυνομική Διεύθυνση για την περιοχή του Τυρνάβου και δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσουν γρήγορα οι σχετικές με το περιστατικό έρευνες.

Ο κ. Ροντούλης και ο κ. Ξηρομερίσιος ευχαρίστησαν τον κ. Καραπιπέρη για τη θερμή υποδοχή και εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στην ικανότητα των αστυνομικών υπηρεσιών να διαλευκάνουν πλήρως μια υπόθεση , που τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει κυριολεκτικά αναστατώσει τους Τυρναβίτες.

ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google