Μια πανέμορφη μουσικοχορευτική παράσταση πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ που στόχο είχε να αναδείξει την μουσικοχορευτική παράδοση της Πίνδου, μέσα από τις παιδικές αναμνήσεις, τα βιώματα και τις αφηγήσεις των μεγάλων.

Η παράσταση ήταν μια πολιτιστική σύμπραξη του Μορφωτικού Συλλόγου Καλοχωρίου,του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Όσσας,του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Παραποτάμου και του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πουρναρίου με συνδιοργανωτές το Δήμο Τεμπών,την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων και με φιλική συμμετοχή τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αρμενίου,τον Σύνδεσμο Σαρακατσαναίων «Ο Κατσαντώνης» και τέλος την χορευτική ομάδα Σαμαριναίων.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος στο κλείσιμο της παράστασης έκανε την παρακάτω δήλωση :

Συγχαρητήρια στους δραστήριους συλλόγους που συμμετείχαν στην αποψινή γιορτή και διοργάνωσαν μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση.Στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας ως δημοτική αρχή θα είμαστε δίπλα σας να στηρίζουμε και άλλες τέτοιες παρόμοιες προσπάθειες που σκοπό έχουν την ανάδειξη του τόπου μας και του πολιτισμού μας.

Ενα μεγάλο μπράβο και τα θερμά μου συγχαρητήρια στον εμπνευστή της εκδήλωσης στον αεικίνητο και παραγωγικό χοροδιδάσκαλο Μιχάλη Τσακνάκη και φυσικά στους μουσικούς και χορευτές για αυτήν την όμορφη και μοναδική βραδιά .

ΤΕΜΠΩΝ ΚΟΛΛΑΤΟΣ

GIF 300x250 - Στην εκδήλωση ΠΙΝΔΟΣ «η ποιο γλυκιά πατρίδα ..Τα παιδικά μας όνειρα.. ο Δήμαρχος Τεμπών

ΤΕΜΠΩΝ ΚΟΛΛΑΤΟΣΤΕΜΠΩΝ ΚΟΛΛΑΤΟΣ

 

ΤΕΜΠΩΝ ΚΟΛΛΑΤΟΣ

ΤΕΜΠΩΝ ΚΟΛΛΑΤΟΣ

ΤΕΜΠΩΝ ΚΟΛΛΑΤΟΣ

ΤΕΜΠΩΝ ΚΟΛΛΑΤΟΣ

ΤΕΜΠΩΝ ΚΟΛΛΑΤΟΣ

PLATANOS1 e1572621109197 - Στην εκδήλωση ΠΙΝΔΟΣ «η ποιο γλυκιά πατρίδα ..Τα παιδικά μας όνειρα.. ο Δήμαρχος Τεμπών
Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts