Τύρναβος: Κουκουλοφόροι απείλησαν με περίστροφο αντιδήμαρχο.


Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε χθες στις 2 μετά το μεσημέρι στο δρόμο Τυρνάβου -Αμπελώνα δύο χιλιόμετρα μετά την διασταύρωση με τον δρόμο Τυρνάβου – Λάρισας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δύο άγνωστοι άνδρες οι όποιοι επέβαιναν σε δίκυκλο μηχανάκι, έχοντας ο ένας στο κεφάλι του κουκούλα και ο δεύτερος μαντήλα στο πρόσωπό του, ξαφνικά πέταξαν στο οδόστρωμα δεκάδες γυάλινα μπουκάλια με λάδι γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία αλλά και να κινδυνέψει η ζωή του αντιδημάρχου Αμπελώνα του Δήμου Τυρνάβου κ. Γιώργου Κουτσοδήμου ο οποίος τυχαία εκείνη την στιγμή μετέβαινε από το Δημαρχείο Τυρνάβου στο Δημαρχείο Αμπελώνα.

Μιλώντας χθες στην «Ε» ο κ. Κουτσοδήμος σημείωσε ότι βλέποντας τα σπασμένα μπουκάλια στο οδόστρωμα και τα χυμένα λάδια σταμάτησε να δει τι συμβαίνει. Από παρακείμενο θαμνώδη χώρο τότε ξεπετάχτηκε ο ένας απ΄τους δύο κουκουλοφόρους και του πρόταξε το περίστροφο, καλώντας του να φύγει αλλιώς θα πυροβολούσε. Ο κ. Κουτσοδήμος κράτησε την ψυχραιμία του και ζήτησε τα στοιχεία του αγνώστου ο οποίος μετά τον συνεργό του έφυγαν με το μηχανάκι βλέποντας την ψυχραιμία του αντιδημάρχου αλλά και από το γεγονός ότι λόγω των λαδιών και γυαλιών στο οδόστρωμα είχε ήδη σταματήσει η κυκλοφορία οχημάτων και είχε αρχίσει να δημιουργείται ουρά αυτοκινήτων.

Για το συμβάν προανάκριση κάνει το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου το οποίο εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία (Κώστας Τσόλας)

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google