Λάρισα: Με… μισό εισιτήριο αύριο στα αστικά λεωφορεία.

τυρναβος
ΛΑΡΙΣΑ

Το Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας με ανακοίνωση του αναφέρει:

anigif ambelon rizoulis - Λάρισα: Με… μισό εισιτήριο αύριο στα αστικά λεωφορεία.

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό της πόλης ότι το Σάββατο 22/9/2018 το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ Α.Ε. συμμετέχει στον εορτασμό της “Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο” στα πλαίσια της Ευρωπαιϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας. Συγκεκριμένα θα ισχύουν τα εξής:

Για όλες τις γραμμές του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ Α.Ε. πόλεως και χωριών από ώρα 6:00 το πρωί έως και την λήξη των δρομολογίων για όλο το επιβατικό κοινό θα ισχύει έκπτωση 50% στα εισιτήρια. Συγκεκριμένα για την Α’ Ζώνη (αστικές γραμμές πόλεως) το κόστος θα ανέρχεται σε 0,60€, ενώ για την Β’ Ζώνη (αστικές γραμμές χωριών) το κόστος του εισιτηρίου θα ανέρχεται σε 0,80€.

Με την πρωτοβουλία αυτή αποσκοπούμε στην ενθάρρυνση των συμπολιτών μας στη χρήση της Αστικής Συγκοινωνίας ως εναλλακτικού μέσου μετακίνησης αντί του επιβατικού αυτοκινήτου ιδιωτικής χρήσης, διότι η μετακίνηση με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς διασφαλίζει για τους πολίτες ένα πιο υγιές περιβάλλον, μια καλύτερη ποιότητα ζωής και κυρίως ασφάλεια στις μετακινήσεις.

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14440 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*