Έργα 2,1 εκ. ευρώ για το Δήμο Τεμπών


Στη συντήρηση του δρόμου Πυργετού – Παλαιόπυργου, σε έργα αγροτικής οδοποιίας και συντήρηση κτιρίων στο Δ. Τεμπών καθώς και στην αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στο Δ.Δ. Κρανιάς προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κώστας Αγοραστός: «Με συνεργασίες και συνέργειες βελτιώνουμε την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας »

Προγραμματική σύμβαση υπογράφτηκε μεταξύ του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του Δημάρχου Τεμπών Κώστα Κολλάτο στην οποία περιλαμβάνονται έργα συνολικού προϋπολογισμού 2,1 εκ. ευρώ για το Δήμο Τεμπών.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας προχώρησε στις εξής δηλώσεις: «Σε συνεργασία με το Δήμο Τεμπών και το δήμαρχο Κώστα Κολλάτο υπογράψαμε μια προγραμματική σύμβαση για να εκτελέσουμε έργα ουσίας και χρήσιμα για την περιοχή. Ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων αγγίζει περίπου 2,1 εκ. ευρώ.

Τα έργα αφορούν τη συντήρηση του δρόμου Πυργετού – Παλαιόπυργου, την αγροτική οδοποιία του Δ. Τεμπών, τη συντήρηση κτιρίων καθώς και την ύδρευση στο Δ.Δ. Κρανιάς. Πρόκειται για έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συνανθρώπων και λειτουργούν ως μόχλευση στην πραγματική τοπική οικονομία».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος τόνισε τα εξής:΅
«Εχουμε ακόμη μια συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό υπογράφοντας σήμερα προγραμματική σύμβαση προϋπολογισμού 2,1 εκ. ευρώ.

Η προγραμματική σύμβαση αναφέρεται στην αγροτική οδοποιία του Δ. Τεμπών, προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ, τη συντήρηση του δρόμου Πυργετού – Παλαιόπυργου, προϋπολογισμού 700.000, συντηρήσεις κτιρίων σε Αιγάνη και Αμπελάκια, προϋπολογισμού 60.000 ευρώ και την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης Δ.Δ. Κρανιάς, προϋπολογισμού 385.000 ευρώ.

Πρόκειται για έργα απαραίτητα για το Δήμο και τα Δημοτικά Διαμερίσματα και ευχαριστώ για ακόμη μια φορά τον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό για την αμεσότητα στη λύση αυτών των καίριων προβλημάτων».

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google