2ος Ποδηλατικός Γύρος Τυρνάβου (Φωτο)


Με σύμμαχο τον καλό καιρό και τη συμμετοχή μαθητών όλων των ηλικιών των σχολείων της πόλης του Τυρνάβου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018 ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος Τυρνάβου, που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Τυρνάβου στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας. Μια δράση που στοχεύει στην παρότρυνση χρήσης ποδηλάτου ως μέσου μεταφοράς σε μια προσπάθεια αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των δημοτών.
Όλοι οι συμμετέχοντες απόλαυσαν με χαρά και πολλά χαμόγελα, την πρωινή βόλτα στην πόλη με τα ποδήλατά τους. Μαθητές, εκπαιδευτικοί και συνοδοί συγκεντρώθηκαν στην Κεντρική πλατεία από όπου δόθηκε η εκκίνηση και αφού έκαναν μια διαδρομή μέσα στην πόλη επέστρεψαν εκεί, μεταδίδοντας το μήνυμα για μια πόλη με λιγότερα αυτοκίνητα, φιλικότερη στους πεζούς, στα άτομα με αναπηρία και στους ποδηλάτες.
Ο Δήμος ευχαριστεί θερμά το Α.Τ. Τυρνάβου, το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου για τη διάθεση ιατρού, το ΕΚΑΒ Λάρισας, τους σχολικούς τροχονόμους και τους εργαζόμενους του Δήμου που συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία & ασφάλεια ο Ποδηλατικός Γύρος.
Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους διευθυντές των 1ο Δημ. Σχολείο, 2ο Δημ. Σχολείο, 4ο Δημ. Σχολείο, 5ο Δημ. Σχολείο, 1ο Γυμνάσιο και 2ο Γυμνάσιο Τυρνάβου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και αγκάλιασαν την προσπάθεια.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ

τυρναβος

τυρναβος

τυρναβος

τυρναβος

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google