Με μεγάλη επιτυχία η 16η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Αιμοδοσία στον Αμπελώνα.


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 16-9-2018 η εκδήλωση του Συλλόγου “Η ΕΛΠΙΔΑ” για την υποδοχή της φλόγας της 16ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Αιμοδοσίας στον Αμπελώνα.
Τη φλόγα οδήγησαν από την είσοδο της πόλης μέχρι το Ιατρείο Εθελοντές Λαμπαδηδρόμοι μαθητές των σχολείων, οδηγοί και πρόσκοποι του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμπελώνα, παιδιά του “ΑΡΙΣΤΕΑ”, δομή Αμπελώνα και καβαλάρηδες του Ιππικού Ομίλου Τυρνάβου.
Τους λαμπαδηδρόμους συνόδευαν και προστάτευαν δύο περιπολικά του Α.Τ. Τυρνάβου και ένα αυτοκίνητο του Ε.Κ.Α.Β. Λάρισας με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν εκ μέρους του Δημάρχου κ. Παν. Σαρχώση η Δ.Σ. και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Τυρνάβου κ. Ρούλα Σουρλαντζή, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελώνα κ. Τασούλα Νταλαμπέκα, ο αρχηγός του 1ου Συστήματος Προσκόπων κ. Μιχ. Πιτένης και εκ μέρους του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κων. Αγοραστού ο Π.Σ. και πρώην Αντιπεριφερειάρχης, αιμοδότης του Συλλόγου και Λαμπαδηδρόμος κ. Θαν. Παιδής.
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι αψευδείς μάρτυρες αυτής της πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης.

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google