Ρίζος Μάριος: “Τώρα τους φταίνε οι καταστηματάρχες”.


Την προσβολή την εισέπραξαν οι επαγγελματίες του Αμπελώνα από τον κ. Κουτσοδήμο: “αυτοί φταίνε που βρωμάει το κέντρο του Αμπελώνα, γιατί ρίχνουν τα σκουπίδια έξω από τους κάδους”.

Αυτό υποστήριξε ο κ. αντιδήμαρχος, προσπαθώντας να αποσείσει την ευθύνη από τη δημοτική αρχή, για να τη ρίξει στους ώμους των καταστηματαρχών. Πρόκειται για μια απαράδεκτη συμπεριφορά, που είναι ιδιαιτέρως προσβλητική για τους συντοπίτες του καταστηματάρχες.

Προφανώς ο κ. Κουτσοδήμος δεν κατάλαβε δύο πράγματα. Πρώτον, ότι οι βασικοί υπερασπιστές της καθαριότητας είναι κυρίως οι καταστηματάρχες, γιατί η βρωμιά μπροστά στα μαγαζιά τους επιβαρύνει πρώτα και κύρια τους ίδιους, διώχνοντας την πελατεία τους.

Δεύτερον, ότι η μεγάλη ζημιά γίνεται από τα αδέσποτα σκυλιά, τα οποία διασπείρουν τα σκουπίδια δεκάδες μέτρα γύρω από τους κάδους, τραβώντας τα πολλές φορές μέσα από τους κάδους.

Τι έκανε η δημοτική αρχή για τα αδέσποτα; Μια τρύπα στο νερό.

Αν όμως ο κ. Κουτσοδήμος επιμένει στην άποψή του για το φταίξιμο των καταστηματαρχών, πρέπει να πει συγκεκριμένα ονόματα, όταν μάλιστα έχει φτάσει στο σημείο να απειλεί και με μηνύσεις.

Διαφορετικά είναι τζάμπα μάγκας και καλά θα κάνει να αποφεύγει τις γνωστές του εξυπνάδες, γιατί η προσβολή που εκτόξευσε εναντίον των καταστηματαρχών του Αμπελώνα δύσκολα θα ξεχαστεί.

Ρίζος Μάριος
Δημοτικός Σύμβουλος

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google