ΝΕΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ


Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας οργανώνουν την πρώτη ΑΓΟΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ με προϊόντα ελληνικής παραγωγής, εξαιρετικής ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018 στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας και ώρες 10:00-14:00.
Υπενθυμίζουμε ότι από την Αγορά Καταναλωτών Χωρίς Μεσάζοντες μπορούν να αγοράσουν προϊόντα ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι πολίτες. Όσο περισσότερες ποσότητες διατεθούν, τόσο περισσότερα προϊόντα θα ενισχύσουν το Δωρητήριο Τροφίμων των Εν.Πο.Λ. που στηρίζει περισσότερες από 110 άπορες οικογένειες.
Όλα τα είδη έχουν δειγματιστεί στην ομάδα προϊόντων των “ΕνΠοΛ”, έχουν παραδοθεί αναλύσεις, όπου ήταν δυνατόν, και έχουν υπογραφεί δηλώσεις παραγωγών ότι τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι ποιοτικά και ίδια με αυτά που έχουν δειγματιστεί. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη για την ποιότητα των προϊόντων ανήκει αποκλειστικά στους πωλητές τους.
Συγκεκριμένα, θα διατεθούν:

1) Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Μεσσηνίας φετινής εσοδείας, 2017-2018, από ελιές ποικιλίας “Κορωνέικη” σε διάφανες πλαστικές συσκευασίες των 5lt στην τελική τιμή των 20,00€ (4€/λίτρο).
Παραγωγός: Γεώργιος Σταυρόπουλος από Ίκλαινα Μεσσηνίας.

2) Λιαστή ντομάτα φυσικής ξήρανσης, διατίθεται σε γυάλινη συσκευασία (βαζάκι) μικτού βάρους 500 γραμμαρίων, καθαρού βάρους 330γρ (370 ml), με τιμή συσκευασίας 2,80 € (τιμή λίτρου: 7,53€).
– Ρεβίθια ποικιλίας Θηβών σε συσκευασία, βάρους 2 κιλών, με τιμή συσκευασίας 3€ (τιμή κιλού:1,50€).
Παραγωγός: Ευαγγελία Θεοδωροπούλου από Δασόλοφο Φαρσάλων.

3) Φασόλια μεγαλόσπερμα πλακέ, σε συσκευασία 1,613 κιλών, με τιμή συσκευασίας 5€ (τιμή κιλού 3,10€)
– Φασόλια παπούδα (μικρά), κατάλληλα για σούπα, σε συσκευασία 1,851 κιλών, με τιμή συσκευασίας 5€ (τιμή κιλού 2,70€).
Παραγωγός: Παρασκευάς Στεργίου από Μικρολίμνη Φλώρινας.

4) Τσάι του βουνού διατίθεται σε συσκευασία 200 γραμμαρίων, τιμή συσκευασίας 2,00 € (τιμή κιλού 10,00€),
– Ρίγανη διατίθεται σε συσκευασία 250 γραμμαρίων, τιμή συσκευασίας 2€ (τιμή κιλού 8€).
Παραγωγός Νίκη Καρβουνάρη, από Βρύναινα Μαγνησίας.

5) Φακές ψιλές, σε συσκευασία 2 κιλών, με τιμή συσκευασίας 3€ (τιμή κιλού 1,50€,). Παραγωγός: Παναγιώτης Δοξαριώτης, από Κυπάρισσο Λάρισας.

6) Σταφίδα ξανθή, σε συσκευασία του ενός κιλού, με τιμή συσκευασίας 4,50€ (τιμή κιλού 4,50€)
– Σταφίδα μαύρη, σε συσκευασία του ενός κιλού, με τιμή συσκευασίας 4,0€ (τιμή κιλού 4€)
– Πετιμέζι, σε συσκευασία των 730ml, με τιμή συσκευασίας 4€ (τιμή λίτρου 5,48€)
– Ξύδι βαλσάμικο, σε συσκευασία ενός λίτρου, με τιμή συσκευασίας 4€ (τιμή λίτρου 4€)
– Ξύδι κόκκινο, σε συσκευασία 2 λίτρων, με τιμή συσκευασίας 2€ (τιμή λίτρου 1€)
– Κρέμα βαλσάμικου με μέλι, σε συσκευασία 0,3 lt με τιμή συσκευασίας 2€ (τιμή λίτρου 6,70€)
– Ξύδι Λευκό, σε συσκευασία 2 λίτρων, με τιμή συσκευασίας 2€ (τιμή λίτρου 1€).
Παραγωγός: Παυσανίας Ευθυμίου από Ζευγολατιό Κορινθίας.

Τρόπος παραγγελιών: μέσω της ιστοσελίδας των Εν.Πο.Λ. www.energw.gr.
Για εξαιρετικές περιπτώσεις πολιτών που αδυνατούν να κάνουν μόνοι τους ηλεκτρονική παραγγελία, θα μπορούν να προσέλθουν στο νέο Πολυχώρο Αλληλεγγύης των Εν.Πο.Λ., στην οδό Λάμπρου Κατσώνη 37, κατά τις ώρες λειτουργείας του. Τηλεφωνικές παραγγελίες δεν γίνονται δεκτές.
Οι εγκαίρως προσερχόμενοι θα εξυπηρετούνται ταχύτερα από 3 γραμματείες, ενώ οι εκτός καθορισμένου ωραρίου (πριν και μετά την ώρα επιλογής της παραγγελίας) θα εξυπηρετούνται από μια γραμματεία, στην οποία ενδέχεται η καθυστέρηση να είναι μεγαλύτερη. Επίσης, καλό θα είναι όταν προσέρχεστε να έχετε εκτυπώσει την παραγγελία σας, ή να γνωρίζετε τον αριθμό της. Τέλος, δεν θα λειτουργήσουν οι γραμματείες των αδιάθετων ή επιπλέον παραγγελιών πριν τις 12:30, όταν θα έχει ικανοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των ηλεκτρονικών παραγγελιών. Να είστε βέβαιοι, ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτησή σας.
Αν είσαι εθελοντής ή θέλεις να γίνεις, δήλωσε συμμετοχή γι’ αυτή τη δράση στα τηλέφωνα: 6955949465 και 2413011972, στον Πολυχώρο Αλληλεγγύης των Εν.Πο.Λ. (Λάμπρου Κατσώνη 37) ή στο info@energw.gr .

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google