Ο Λαρισαίος πολιτευτής με “γαλάζιους” φίλους στη Θεσσαλονίκη.

Δυναμική ήταν η παρουσία του πολιτευτή Λάρισας της ΝΔ κ. Γιώργου Αδαμούλη στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη ΔΕΘ, στην επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη.

Ο Λαρισαίος πολιτευτής της ΝΔ Γιώργος Αδαμούλης, συναντήθηκε με πολλούς γαλάζιους φίλους από τη βόρεια Ελλάδα, ενώ το βράδυ σε γεύμα με ανθρώπους της γενιάς του, είχε την ευκαιρία και μίλησε με τους εγκάρδιους φίλους του, όπως  με τους βουλευτές κ.κ. Καράογλου και Γκιουλέκα, με τον κόουτς Γιάννη Ιωαννίδη όπου μιλήσαμε για τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας και τις εμπειρίες του στη Λάρισα ως προπονητής που διατηρεί ακόμη πολλές φιλίες, συνομιλήσει με τον Ν. Ταχιάο φίλο από τα φοιτητικά χρόνια και σήμερα αναπληρωτή τομεάρχη πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ αλλά και προσωπικό φίλου του Κ. Μητσοτάκη, ενώ είχε εγκάρδια συνομιλία με τον πρώην δήμαρχο Καρδίτσας κ. Κ. Παπαλό, παλιό του φίλο από τα χρόνια της ΔΑΠ & ΟΝΝΕΔ .

Σύμφωνα με πηγές από τα Τυρναβίτικα Νέα, ο κ. Αδαμούλης συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά κ.κ. Μ. Βορίδη και Αδ. Γεωργιάδη.

ΑΔΑΜΟΥΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑ

ΑΔΑΜΟΥΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑ

ΑΔΑΜΟΥΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑ

ΑΔΑΜΟΥΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑ

ΑΔΑΜΟΥΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑ