Στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Ρέμος και Θεοδωρίδου για το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».


Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ ΚΑΙ Η ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Ο Αντώνης Ρέμος και Νατάσα Θεοδωρίδου, φίλοι και υποστηρικτές του συλλόγου «‘ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», βρέθηκαν στη Λάρισα για την πραγματοποίηση συναυλίας την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018. Ο Αντώνης Ρέμος προέτρεψε το κοινό να επισκεφθεί το συνεργαζόμενο κέντρο εθελοντών δοτών του «ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με σκοπό την εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Να σημειωθεί ότι ο κος Αντώνης Ρέμος όπως και η κα Νατάσα Θεοδωρίδου έχουν ανακηρυχθεί από τον σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και έχουν τιμηθεί από την κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη με τον τίτλο «Καλλιτέχνης για την Ελπίδα», ένας τίτλος που για πρώτη φορά καθιερώνει φέτος ο Σύλλογος και θα δίνεται για δύο χρόνια σε διακεκριμένους καλλιτέχνες που διαθέτουν το χάρισμα, την πρόθεση και τη δυναμική να προωθούν τα ιδεώδη και τους σκοπούς της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και να ευαισθητοποιούν την κοινωνία σε θέματα που αφορούν αιματολογικά και ογκολογικά νοσήματα της παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

Ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε το 2012. Αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα προσφοράς ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» προς τα παιδιά που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα και τις οικογένειές τους.

Πρωταρχικός στόχος του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι η λειτουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών για να καλύψει τις ανάγκες ασθενών, παιδιών και ενηλίκων, που χρειάζονται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Η Τράπεζα Εθελοντών Δοτών λειτούργησε το 2014 και μέχρι σήμερα έχει εγγράψει 73.202 δότες σημαντικός αριθμός των οποίων έχουν εγγραφεί από την ομάδα του συνεργαζόμενου κέντρου του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνεργαζόμενο Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας επικοινωνήστε στο 2410 996000 η επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.iasothessalias.gr/pdf/Ethelontes_Dotes.pdf

ΛΑΡΙΣΑ

ΛΑΡΙΣΑ

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google