Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της Πανελλήνιας Διοργάνωσης «ΦΕΤΑ 2018» στην Ελασσόνα.

Η Ελασσόνα, αποτελεί το επίκεντρο των εξελίξεων για το πλέον γνωστό ελληνικό προϊόν.

Πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα χθες Παρασκευή 14/9 τα εγκαίνια και η επίσημη έναρξη για την Φέτα 2018 στην Ελασσόνα.

Η Ελασσόνα έχει την τιμητική της από χθες Παρασκευής έως και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, με την Πανελλήνια Διοργάνωση «ΦΕΤΑ 2018», που αποτελεί μια μεγάλη διοργάνωση ευρωπαϊκής εμβέλειας. Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετέχουν κτηνοτρόφοι και παραγωγοί γάλακτος, παραγωγοί φέτας, επιχειρήσεις εξοπλισμού, συσκευασίας και τεχνογνωσίας στο τομέα της παραγωγής και διάθεσης φέτας,  φορείς και επιχειρήσεις διάθεσης φέτας, τουριστικές επιχειρήσεις, Φορείς του Δημόσιου Τομέα, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Ευρ. Ένωσης, Πρεσβείες, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, καθώς επίσης και πλήθος κόσμου. Περιλαμβάνει τρία διακριτά τμήματα με την Έκθεση, το Επιχειρείν και το Φεστιβάλ.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελασσόνα είναι η μεγαλύτερη παραγωγική δύναμη φέτας, από φέτος τον Οκτώβριο, θα λειτουργήσει ΙΕΚ Γαλακτοκομίας, με 39 σπουδαστές.

Τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής των ΑΝΕΛ Βασίλης Κόκκαλης, οι βουλευτές κ.κ Μπαργιώτας, Κατσιαντώνης, Κέλλας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και Πρόεδρος Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κώστας Αγοραστός, ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Αντιστράτηγος Γεώργιος Επιτήδειος, πολιτικά στελέχη της Ν.Δ., του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, του ΠΑΣΟΚ, αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Σωτήρης Γιαννακόπουλος, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, φορείς και εκπρόσωποι των λοιπών κομμάτων.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ

ΕΛΑΣΣΟΝΑ

ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Νίκος Ευαγγέλου Δήμαρχος Ελασσόνας 

ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής των ΑΝΕΛ Βασίλης Κόκκαλης

ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και Πρόεδρος Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κώστας Αγοραστός

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΛΑΣΣΟΝΑ

ΕΛΑΣΣΟΝΑ

ΕΛΑΣΣΟΝΑ

ΕΛΑΣΣΟΝΑ

ΕΛΑΣΣΟΝΑ

ΕΛΑΣΣΟΝΑ

ΕΛΑΣΣΟΝΑ

ΕΛΑΣΣΟΝΑ

ΕΛΑΣΣΟΝΑ

ΕΛΑΣΣΟΝΑ

ΕΛΑΣΣΟΝΑ

ΕΛΑΣΣΟΝΑ

ΕΛΑΣΣΟΝΑ