Στη Γιορτή Φέτας στην Ελασσόνα ο Κώστας Ζιάγκας.


Στη Γιορτή Φέτας στην Ελασσόνα παρέστη ο υπ. δήμαρχος Τυρνάβου , κ. Ζιάγκας Κώστας.

Ο κ. Ζιάγκας επισκέφθηκε το Περίπτερο του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Τυρνάβου και είχε αξιοσημείωτες επαφές με πολιτικούς παράγοντες και με εκπροσώπους του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου.

Σε δηλώσεις που έκανε ο υπ. δήμαρχος τόνισε: ” Με αφορμή τη Γιορτή, νιώθω την ανάγκη να επισημάνω την πλήρη υποστήριξή μου στον αγώνα των κτηνοτρόφων για την κατοχύρωση της Φέτας ΠΟΠ σε διεθνές επίπεδο. Αν η Φέτα χτυπηθεί , η κτηνοτροφία στη χώρα μας θα υποστεί κυριολεκτικά καθίζηση και η ελληνική ύπαιθρος θα ερημώσει, με δραματική διόγκωση της ανεργίας και της φτώχειας στους αγροτικούς πληθυσμούς.Ο αγώνας των κτηνοτρόφων για τη Φέτα είναι αγώνας όλων μας “.

Ερωτηθείς ο κ. Ζιάγκας για τη θέση της ΝΔ επί του θέματος , υπήρξε περισσότερο αποκαλυπτικός: “Δεν με ενδιαφέρουν οι όποιες κομματικές επιλογές και κατευθύνσεις.

Με ενδιαφέρει το δίκαιο και το δίκαιο βρίσκεται με το μέρος των κτηνοτρόφων. Γι αυτό πιστεύω ότι στο τέλος και η ΝΔ θα συνταχθεί με την πλευρά του δικαίου και θα καταψηφίσει τη CETA στην Βουλή , όταν έρθει προς κύρωση “.

ΖΙΑΓΚΑΣ

ΖΙΑΓΚΑΣ

ΖΙΑΓΚΑΣ

ΖΙΑΓΚΑΣ

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google