11 5 - Αγιασμός της νέας σχολικής χρονιάς στο Γυμνασίου - Λυκείου Δομενίκου.

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου η τελετή του Αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς για τους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Δομενίκου.

Η τελετή έγινε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ελασσόνας κ. Χαρίτωνα παρουσία του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου Νικολάου, του Αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης & Ποταμιάς κ. Σαπουνά Ιωάννη, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Στούπα Αστέριου, του Δημοτικού Συμβούλου & μέλους της Σχολικής Επιτροπής Δ/θμιας Εκπ/σης Δήμου Ελασσόνας, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Δομενίκου κ. Τσεκούρα Βασίλη, του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κ. Παπαθανασίου Αποστόλη των Διευθυντών των δύο σχολείων κ.κ. Φανίκου Σέργιου & Κουκούλη Γεωργίου και των εκπαιδευτικών των δύο σχολείων.

Μετά τον αγιασμό ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης απηύθυνε προς τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς ευχές για καλή σχολική χρονιά με υγεία και προκοπή.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας απευθυνόμενος σε μαθητές και εκπαιδευτικούς τόνισε: ¨ Εύχομαι από καρδιάς καλή σχολική χρονιά, γεμάτη υγεία. Να έχετε μια εποικοδομητική χρονιά, στο τέλος της οποίας να δείτε τους στόχους σας να επιτυγχάνονται.
Ο Δήμος Ελασσόνας στέκεται όλα αυτά τα χρόνια, έμπρακτα, δίπλα στους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, δίνοντας, όπου και όπως μπορεί, λύσεις σε χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τα σχολεία μας.
Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε δίπλα τους με όλες μας τις δυνάμεις, αφού στηρίζοντας την παιδεία της χώρας μας, στηρίζουμε το μέλλον της.
Και πάλι, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους!»

ΔΟΜΕΝΙΚΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΔΟΜΕΝΙΚΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011-2016 Tirnavitikanea.com 2016-2018 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *