Αγιασμός της νέας σχολικής χρονιάς στο Γυμνασίου – Λυκείου Δομενίκου.

ΔΟΜΕΝΙΚΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου η τελετή του Αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς για τους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Δομενίκου.

Η τελετή έγινε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ελασσόνας κ. Χαρίτωνα παρουσία του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου Νικολάου, του Αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης & Ποταμιάς κ. Σαπουνά Ιωάννη, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Στούπα Αστέριου, του Δημοτικού Συμβούλου & μέλους της Σχολικής Επιτροπής Δ/θμιας Εκπ/σης Δήμου Ελασσόνας, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Δομενίκου κ. Τσεκούρα Βασίλη, του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κ. Παπαθανασίου Αποστόλη των Διευθυντών των δύο σχολείων κ.κ. Φανίκου Σέργιου & Κουκούλη Γεωργίου και των εκπαιδευτικών των δύο σχολείων.

Μετά τον αγιασμό ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης απηύθυνε προς τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς ευχές για καλή σχολική χρονιά με υγεία και προκοπή.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας απευθυνόμενος σε μαθητές και εκπαιδευτικούς τόνισε: ¨ Εύχομαι από καρδιάς καλή σχολική χρονιά, γεμάτη υγεία. Να έχετε μια εποικοδομητική χρονιά, στο τέλος της οποίας να δείτε τους στόχους σας να επιτυγχάνονται.
Ο Δήμος Ελασσόνας στέκεται όλα αυτά τα χρόνια, έμπρακτα, δίπλα στους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, δίνοντας, όπου και όπως μπορεί, λύσεις σε χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τα σχολεία μας.
Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε δίπλα τους με όλες μας τις δυνάμεις, αφού στηρίζοντας την παιδεία της χώρας μας, στηρίζουμε το μέλλον της.
Και πάλι, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους!»

domeniko sxoleio e1536855353299 - Αγιασμός της νέας σχολικής χρονιάς στο Γυμνασίου - Λυκείου Δομενίκου.

domeniko sxoleio1 e1536855378439 - Αγιασμός της νέας σχολικής χρονιάς στο Γυμνασίου - Λυκείου Δομενίκου.

Κοινοποίηση

Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 13493 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*