Λάρισα: Σύντομα τα έργα στον περιβάλλοντα χώρο του νέου Κολυμβητηρίου


• Θα κατασκευαστούν χώροι στάθμευσης ΙΧ και λεωφορείων, δυο γήπεδα τένις και γήπεδο beach volley

• Υπο μελέτη η διάνοιξη της οδού Τσιτσάνη

• Ικανοποίηση κατοίκων για τη λειτουργία σηματοδότη στη συμβολή Τσιτσάνη και Θεοδωρακοπούλου

Ομαλά εξελίσσονται οι διαδικασίες για την έναρξη των έργων διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου του νέου δημοτικού Κολυμβητηρίου στην Νέα Πολιτεία. Ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, μετά τους αγιασμούς των σχολείων, βρέθηκε χθες στο Κολυμβητήριο, συνοδευόμενος από στελέχη της δημοτικής αρχής και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Σύμφωνα με το έργο που έχει προκηρυχθεί με προυπολογισμό 1,1 εκατ. ευρώ και το οποίο βρίσκεται στην φάση του προσυμβατικού ελέγχου, στον περιβάλλοντα χώρο θα διαμορφωθεί χώρος στάθμευσης Ι.Χ και λεωφορείων, ενώ θα κατασκευαστούν δυο γήπεδα τένις και ένα γήπεδο beach volley.

Μετά την ολοκλήρωση του προσυμβατικού ελέγχου, θα ακολουθήσει η υπογραφή της σύμβασης και η έναρξη των εργασιών. O κ. Καλογιάννης, ζήτησε από τις υπηρεσίες να υπάρχει πρόβλεψη για ασφαλτόστρωση των δρόμων γύρω από το Κολυμβητήριο.

Ακολούθησε συνάντηση με κατοίκους της περιοχής σε cafe της συνοικίας, κατά τη διάρκεια της οποίας ο δήμαρχος ενημέρωσε ότι προχωρά η μελέτη για τη διάνοιξη της οδού Τσιτσάνη. Πρόκειται για ένα έργο που θα βοηθήσει ιδιαίτερα την συνοικία αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Τέλος, οι κάτοικοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την εγκατάσταση και λειτουργία φωτεινού σηματοδότη στη συμβολή των οδών Τσιτσάνη και Θεοδωρακοπούλου.

Ο δήμαρχος συνοδεύονταν από αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους.

ΛΑΡΙΣΑ, ΕΡΓΑ

ΛΑΡΙΣΑ, ΕΡΓΑ

ΛΑΡΙΣΑ, ΕΡΓΑ

ΛΑΡΙΣΑ, ΕΡΓΑ

ΛΑΡΙΣΑ, ΕΡΓΑ

 

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google