Στον αγιασμό σχολείων στο Συκούριο ο Γιώργος Μανώλης.

Στην τελετή του καθιερωμένου Αγιασμού, για την νέα σχολική χρονιά στο Συκούριο όπου φοίτησε τα μαθητικά του χρόνια, παρέστη ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Τεμπών, κ.  Γιώργος Μανώλης.
Συγκεκριμένα παρέστη, στον Αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου και στη συνέχεια στον Αγιασμό του Γυμνασίου και Λυκείου Συκουρίου, όπου οι διευθυντές των σχολικών μονάδων, καλωσόρισαν τους  μαθητές, γονείς και δημοτικούς  συμβούλους και κάλεσαν τον κ. Μανώλη να απευθύνει χαιρετισμό. Ο επικεφαλής της παράταξης «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» απευθυνόμενος στους  μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και κηδεμόνες, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία, δύναμη και υπομονή, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Σήμερα για όλους μας είναι μια νέα αρχή. Κάθε αρχή έχει και τις δυσκολίες της, αλλά σηματοδοτεί και μια ελπίδα γεμάτη όνειρα και προσδοκίες για έργο και αληθινή πρόοδο. Για να είναι επιτυχημένη αυτή η αρχή είναι επιβεβλημένο να συνοδεύεται από αγάπη, εμπιστοσύνη και συνεργασία.
Αγάπη από τους δασκάλους για τους μαθητές. Εμπιστοσύνη των γονέων και κηδεμόνων στους δασκάλους και στο διδακτικό τους έργο και συνεργασία μεταξύ δασκάλων με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και φυσικά με τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου. Ώστε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε κάθε αδυναμία και να βελτιώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τις συνθήκες και το έργο της εκπαιδευτικής κοινότητας, προς όφελος των μικρών μαθητών.
Ιδιαίτερη αναφορά θα ήθελα να κάνω στα πρωτάκια. Παιδιά καλώς ήλθατε στην νέας εκπαιδευτική οικογένεια, καλώς ήλθατε στο δεύτερο σπίτι σας, στο δημοτικό σχολείο.
Εύχομαι στους μαθητές «Καλή Πρόοδο» και σε όλους «Καλή σχολική χρονιά». Το ταξίδι της νέας σχολικής χρονιάς να είναι γεμάτο χαρές και επιτυχίες».
Ο κ. Μανώλης συνοδεύονταν από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Αθανάσιο Καραναστάση.’

τεμπων

τεμπων

τεμπων