Στον αγιασμό σχολείων του δήμου και συγκεκριμένα στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό σχολείο Γόννων όπως επίσης και στο Γυμνάσιο-Λύκειο Γόννων & Μακρυχωρίου παραβρέθηκε την Τρίτη το πρωί ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος.

Δήλωση Δημάρχου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς .

Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος με αφορμή την έναρξη της σχολικής περιόδου έκανε την παρακάτω δήλωση :

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς συνιστά μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα στο δύσκολο αλλά συναρπαστικό δρόμο των μαθητών προς την κατάκτηση της γνώσης.
Η Παιδεία υπήρξε πάντοτε ιδιαίτερα σημαντική λειτουργία, γιατί δίνει την ευκαιρία να αναδειχτούν οι δυνατότητες του ανθρώπου, να αναπτυχθούν τα ενδιαφέροντα και οι δεξιότητες του και να διαμορφωθούν ολοκληρωμένες προσωπικότητες.

Η φροντίδα της εκπαιδευτικής κοινότητας αποτελεί κυρίαρχο μέλημα της Δημοτικής Αρχής ,θα είμαστε πάντοτε πρόθυμοι ώστε να φροντίζουμε για την εξασφάλιση των προϋποθέσεων εκείνων που καθιστούν το έργο αυτό ευκολότερο και πληρέστερο.

Εύχομαι σε Γονείς, και εκπαιδευτικούς , Υγεία και Δύναμη στη δύσκολη αποστολή τους και στους Μαθητές μια δημιουργική και αποδοτική σχολική χρονιά, με ελπίδα και αισιοδοξία!

ΤΕΜΠΩΝ

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts