ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΟΠΟΥ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Ο ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΑΠΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΗ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ.
ΤΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ. ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΤΥΦΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΔΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ.

Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΧΤHKE ΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΛΕΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ.

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google