Συμμετοχή του ΕΑΠ στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης


Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) συμμετέχει και φέτος στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Σας καλούμε να μας επισκεφθείτε στη θέση 23 (stand 23), στο Περίπτερο AKADEMIA 14 της 83ης Δ.Ε.Θ.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, ο χώρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου θα αποτελεί κόμβο συνάντησης και δικτύωσης των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητάς του και των αποφοίτων του, αλλά και σημείο πληροφόρησης του κοινού για τα προσφερόμενα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών καθώς και για τις παροχές προς τους φοιτητές του.

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Έκθεση, σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου και κατασκευάστηκε από τις μεταπτυχιακές φοιτήτριες της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών του Ιδρύματος, αρχιτεκτόνων-μηχανικών, Γεωργίας Κλωνιζάκη, Ιωάννας Παπαδοπούλου και Σοφίας Παυλίδου, υπό την καθοδήγηση και το συντονισμό της Δρ. Χαράς Σιγάλα, Καθηγήτριας-Συμβούλου της Σχολής, και του Αν. Καθηγητή, Στυλιανού Ζερεφού.

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα των παράλληλων δράσεων και ομιλιών που θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του Περιπτέρου 14.

ΕΑΠ

ΕΑΠ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google