11 5 - Προσχώρηση Κοτρούτσου Γιάννη στη δημοτική παράταξη "Δράση Πολιτών".

Ανακοίνωση της παράταξης “Δράση Πολιτών” Τυρνάβου.Τα χέρια δόθηκαν και οι καρδιές μίλησαν. Από σήμερα, και ο προπονητής μαχητικών αθλημάτων, Κοτρούτσος Γιάννης, εντάσσεται στο δυναμικό της   “Δράσης Πολιτών “.

Όπως τόνισε ο ίδιος ο κ. Κοτρούτσος,  “αποφάσισα να ενώσω τις δυνάμεις μου με τη  “Δράση Πολιτών” και τον Στέλιο Ροντούλη, γιατί πιστεύω ότι τα στελέχη της συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης έχουν το πάθος και την ικανότητα προσφοράς στην τοπική κοινωνία. Στα δύσκολα χρόνια που βιώνουμε, θεωρώ πως είναι ανάγκη να βρεθούν στο τιμόνι του Δήμου Τυρνάβου άνθρωποι με σθένος και όραμα, που  θα  εργαστούν ανιδιοτελώς, για να βρει ο Τύρναβος τη θέση που του αρμόζει και να ατενίσουν οι δημότες του το μέλλον με αισιοδοξία”.
Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών “, κ. Στέλιος Ροντούλης,  δήλωσε:
“Η ένταξη του Γιάννη Κοτρούτσου στην οικογένεια της  “Δράσης Πολιτών ” μας γέμισε χαρά. Είναι ένας οξυδερκής νέος άνθρωπος με φρέσκιες ιδέες, που πιστεύουμε ότι έχει να προσφέρει πολλά στον χώρο του τυρναβίτικου αθλητισμού λόγω και της επαγγελματικής του ενασχόλησης.
Έχουμε την πεποίθηση ότι η μαχητικότητα που τον διακρίνει στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή θα είναι απολύτως ταιριαστή με τη μαχητικότητα και την ζωντάνια της ” Δράσης Πολιτών “.
δραση πολιτων
Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011-2016 Tirnavitikanea.com 2016-2018 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *