Σε σχολεία του δήμου Τεμπών ο Γιώργος Μανώλης (ΦΩΤΟ).


Επίσκεψη στις σχολικές μονάδες της Α/μιας και Β/μιας Εκπαίδευσης του δήμου Τεμπών πραγματοποίησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του κ. κ.  Γιώργο Νικολάου και Αθανάσιο Καραναστάση.
Ο κ. Γιώργος Μανώλης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους Διευθυντές και το διδακτικό προσωπικό των Σχολικών Μονάδων όλων των βαθμίδων για την κατάσταση που επικρατεί λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στα λύκεια, γυμνάσια, δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία του δήμου, για τα τυχόν προβλήματα που υπάρχουν αναφορικά με τους εκπαιδευτικούς, τις υποδομές και τις εγκαταστάσεις στα σχολεία.

Από την πλευρά του, αναφέρθηκε στην ανάγκη ακόμη μεγαλύτερης συνεργασίας, ζητώντας για οποιοδήποτε πρόβλημα να ενημερώνονται και οι εκπρόσωποι των σχολικών επιτροπών που ανήκουν στην αντιπολίτευση, ώστε να αναδεικνύουν, να προωθούν και να μεριμνούν για όσο το δυνατόν ταχύτερη εξεύρεση λύσης.
Μετά το πέρας της επίσκεψης ο κ. Μανώλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Επισκεφθήκαμε τις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του δήμου μας, για να ευχηθούμε στους Διευθυντές και το διδακτικό προσωπικό καλό μήνα και καλή σχολική χρονιά και να ενημερωθούμε για τυχόν προβλήματα που υπάρχουν λίγο πριν την έναρξη του νέου σχολικού έτους, ώστε να τα αναδείξουμε και να τα προωθήσουμε στα αρμόδια όργανα του δήμου μας. Η προσπάθεια που γίνεται τόσο από τους Διευθυντές όσο και από το διδακτικό προσωπικό, είναι αξιοθαύμαστη. Καλούμε την δημοτική αρχή να δώσει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολικά συγκροτήματα της Β/μιας εκπαίδευσης Πυργετού και Συκουρίου, τα οποία είχαμε αναδείξει και την περσινή χρονιά κατά την επίσκεψή μας, αλλά συνεχίζουν να παραμένουν άλυτα. Προτεραιότητά μας, ως «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» είναι η παιδεία και γενικά η εκπαίδευση, και προς αυτή την κατεύθυνση θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να εξευρεθούν λύσεις που θα είναι προς το συμφέρον των μαθητών πρωτίστως, των γονέων τους, αλλά και των εκπαιδευτικών».

ΤΕΜΠΩΝ

ΤΕΜΠΩΝ

ΤΕΜΠΩΝ

ΤΕΜΠΩΝ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google