Ιχθυοπωλείο κολλούσε ψεύτικα μάτια στα ψάρια για να φαίνονται φρέσκα

τυρναβος
ψαρια

Η απάτη αποκαλύφθηκε όταν ένα από τα ψεύτικα μάτια έφυγε από τη θέση του και επίδοξος πελάτης το απαθανάτισε. Φυσικό επακόλουθο το λουκέτο στο κατάστημα.

Μια ομολογουμένως ευφάνταστη ιδέα για να πουλάνε τα ψάρια ως φρέσκα, η οποία όμως ήταν καθ’ όλα παραπλανητική, είχαν σε ένα ιχθυοπωλείο στο Κουβέιτ και το πλήρωσαν με λουκέτο.

anigif ambelon rizoulis - Ιχθυοπωλείο κολλούσε ψεύτικα μάτια στα ψάρια για να φαίνονται φρέσκα

Το θέμα ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν λίγες μέρες, όταν τοπικοί χρήστες του WhatsApp άρχισαν να κυκλοφορούν φωτογραφίες που αποκάλυπταν την απάτη.

Οι εν λόγω εικόνες, συμπεριλαμβανομένης μίας που δείχνει ένα από τα ψεύτικα μάτια να έχει γλιστρήσει από τη θέση του, μοιράστηκαν στα social media και δημοσιεύτηκαν από την εφημερίδα Al Bayan.

Τα σχόλια ήταν ουκ ολίγα με άλλους να επικρίνουν την τακτική αυτή και να διακωμωδούν την κατάσταση αλλά και να εκθειάζουν την φαντασία των ιδιοκτητών του καταστήματος ενώ άλλα ιχθυοπωλεία αντέδρασαν, διαφημίζοντας την πώληση φρέσκων ψαριών “χωρίς καλλυντικά” με μια φωτογραφία με ένα ψάρι και χρωματιστούς φακούς επαφής.

 

جريدة بيان الكويتية@Bayan_kw

وزارة التجارة تغلق محلا لبيع الأسماك يضع عدسات مزيفة للأسماك لتبدو على انها طازجة! pic.twitter.com/RCj7roilWT

Dl jqRUU8AEkOVW?format=jpg&name=360x360 - Ιχθυοπωλείο κολλούσε ψεύτικα μάτια στα ψάρια για να φαίνονται φρέσκαDl jqRUUcAAo2gB?format=jpg&name=360x360 - Ιχθυοπωλείο κολλούσε ψεύτικα μάτια στα ψάρια για να φαίνονται φρέσκα
Πηγή: BBC
Θανάσης Κατσάνης
Περί Θανάσης Κατσάνης 14673 Άρθρα
Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2020 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*