Ο Στ. Σπανογιάννης Υποψήφιος για το χρίσμα της ΝΔ στο Δήμο Τύρναβο


Ο Στέλιος Σπανογιάννης ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος Τυρνάβου.


Μετά από μεγάλη περίσκεψη και την παρότρυνση αρκετών φίλων και μελών της ΝΔ Τυρνάβου αποφάσισα να σας γνωστοποιήσω την πρόθεσή μου να κατέλθω ως υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου  στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Με την ενέργειά μου αυτή φιλοδοξώ να εκφράσω πρωτίστως τον κόσμο της πρωτογενούς παραγωγής του δήμου Τυρνάβου, αλλά και τους νεοδημοκράτες που στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές δεν είχαν την ευκαιρία να εκδηλώσουν εμπράκτως την υποστήριξή τους προς το πρόσωπό μου, όπως θα επιθυμούσαν και θα έκαναν  υπό άλλες περιστάσεις.
Η υποψηφιότητά μου έχει το χαρακτήρα μιας ενωτικής προσπάθειας που αποσκοπεί στην εξουδετέρωση  των όποιων διαιρέσεων , έτσι ώστε η ΝΔ Τυρνάβου να καταφέρει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου. Ο κόσμος της ΝΔ δεν πρόκειται να ανεχθεί μια ακόμα ήττα στον Τύρναβο , καθώς ήδη επί σειρά ετών είναι αποκλεισμένος από τα κέντρα λήψης αποφάσεων σε τοπικό επίπεδο.
Θεωρώ λοιπόν ότι έχει έρθει η ώρα της ανάδυσης μια νέας εποχής για τη ΝΔ Τυρνάβου και στο πνεύμα αυτό επιθυμώ να συμβάλλω με την  δική μου πολιτική κίνηση , η οποία ευελπιστώ ότι θα έχει την υποστήριξη της παράταξης.
Στο πλαίσιο αυτό , σας παρακαλώ να με ενημερώσετε για τις  διαδικασίες που θα ακολουθήσουν , καθώς ήδη έχω ξεκινήσει τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου.
Ο κόσμος της παραγωγής,  της εργασίας  , του πολιτισμού και των επιχειρήσεων πρέπει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση να συνταχθεί με τις αυτοδιοικητικές κινήσεις της κεντροδεξιάς και έτσι πιστεύω πως η δική μου ενωτική πρόταση συγκεντρώνει όλες τις βασικές προϋποθέσεις για να γίνει  ο στόχος αυτός πράξη.
Περιμένοντας τις δικές σας ενέργειές , τρέφω την πεποίθηση ότι η πρωτοβουλία μου θα στηριχτεί από τη ΝΟΔΕ ΝΔ  Λάρισας καθώς έχει ως γνώμονα τη δυναμική της ενότητας και της νίκης στην επερχόμενη εκλογική δοκιμασία.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
και
Με ιδιαίτερη τιμή
Σπανογιάννης  Στέλιος
κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google