Δράση Πολιτών: “Καλούμε τον κ. Σαρχώση σε δημόσιο διάλογο για το θέμα των Σφαγείων”.

Ανακοίνωση της παράταξης “Δράση Πολιτών”.Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο (28/8/2018 ) έλαβε χώρα ένα “έγκλημα” εις βάρος των δημοτών του Τυρνάβου.

Μετά από εισήγηση του κ. Σαρχώση, αποφασίστηκε η λύση- εκκαθάριση της επιχείρησης των Σφαγείων και η ενσωμάτωσή τους στον Δήμο Τυρνάβου.

Αυτό , με απλά λόγια , σημαίνει ότι ο Δήμος Τυρνάβου , δηλαδή οι δημότες , θα αναλάβουν στο εξής τα λειτουργικά και δανειακά βάρη της πρώην επιχείρησης των Σφαγείων, γεγονός που αναπόφευκτα θα επιβαρύνει τη συνολική οικονομική θέση του Δήμου και θα υποσκάψει τη μελλοντική οικονομική του ευστάθεια.

Γι αυτό η “Δράση Πολιτών ” καλεί τον κ. Σαρχώση σε δημόσιο διάλογο με τον κ. Ροντούλη, προκειμένου οι δημότες να ενημερωθούν για το εν εξελίξει εις βάρος τους “έγκλημα “.Αφήνουμε την επιλογή του τόπου , του χρόνου και των συντονιστών δημοσιογράφων στη διακριτική ευχέρεια του κ. Σαρχώση , μολονότι δική μας προτίμηση είναι να διεξαχθεί η διαλογική αντιπαράθεση στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου.

Τρέφουμε την ελπίδα ότι ο κ. Σαρχώσης δεν θα δειλιάσει και θα αποδεχθεί την δημόσια αντιπαράθεση με τον επικεφαλής της Δράσης Πολιτών.

Εξάλλου η στόχευση πιστεύουμε πως θα είναι κοινή: η αδιαμεσολάβητη ενημέρωση των πολιτών , προκειμένου να αντιληφθούν στη βάση των αντιτιθέμενων επιχειρημάτων τη λογική των διαφορετικών αντιλήψεων, που έχουν αναπτυχθεί γύρω από το θέμα της διαχείρισης του προβλήματος των Σφαγείων.

Περιμένουμε την απάντηση του κ. Σαρχώση.