Ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Η Thorax Heart του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκε την Τετάρτη 29 Αυγούστου τον δημοφιλή ηθοποιό κο Παύλο Χαϊκάλη ο οποίος ξεναγήθηκε στους χώρους της κλινικής από τον γενικό διευθυντή του τμήματος θωρακοχειρουργό δρ. Βασίλη Χαλβατζούλη. Ο κος Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος έφυγε με τις καλύτερες των εντυπώσεων, είναι καταξιωμένος ηθοποιός με μακροχρόνια καριέρα στο θέατρο και τον κινηματογράφο και βρέθηκε στη Λάρισα επ’ ευκαιρίας προγραμματισμένης θεατρικής παράστασης.

Το τμήμα της THORAX HEART του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας δημιουργήθηκε με βασικό στόχο τη θεραπεία των οξέων καρδιακών επεισοδίων καθώς και των καρδιοχειρουργικών και θωρακοχειρουργικών παθήσεων με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο. Το σύγχρονο θωρακοκαρδιοχειρουργικό κέντρο, που έχει στηθεί με βάση διεθνή πρότυπα, περιλαμβάνει Αιμοδυναμικό Εργαστήριο, Θωρακοκαρδιοχειρουργική Κλινική και Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 2410 996110 (Τμήμα Marketing and Sales ΙΑΣΩ Θεσσαλίας).

ΛΑΡΙΣΑ

Από δεξιά προς τα αριστερά: Δρ. Γόμπου Αθηνά, Νεφρολόγος, Επιστημονικά Υπεύθυνη Μονάδας Τεχνητού Νεφρού ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, Διευθύνων Σύμβουλος Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, δρ. Χαλβατζούλης Βασίλης, θωρακοχειρουργός, Διευθυντής του Τμήματος Thorax Heart ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, κος Παύλος Χαϊκάλης, ηθοποιός