Στο δημαρχείο της Λάρισας βρέθηκε χθες το μεσημέρι, αντιπροσωπεία των διοργανωτών της «3ης Χορευτικής Συνύπαρξης Λαών και Πολιτισμών στη Θεσσαλική Γη» και των χορευτικών ομάδων από την Βουλγαρία, την Ιταλία και το Ισραήλ, που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις.

Η αντιπροσωπεία έγινε δεκτή από τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρη Τάχο. Ο κ. Καλογιάννης, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους διοργανωτές και καλωσόρισε τα χορευτικά από το εξωτερικό στην Λάρισα.

Επίσης, υπογράμμισε ότι τέτοιου είδους διοργανώσεις συμβάλουν στην συμφιλίωση και την κατανόηση μεταξύ των λαών και προωθούν την ειρηνική συνύπαρξη κόντρα σε ακραίες φωνές.

Οι αντιπροσωπείες των ξέων αποστολών, δώρισαν αναμνηστικά δώρα στον κ. Καλογιάννη, ο οποίος με τη σειρά του προσέφερε στους ξένους επισκέπτες στην όλη, εκδόσεις για την πόλη της Λάρισας και το Αρχαίο Θεάτρο.

Σημειώνεται ότι η «3η Χορευτική Συνύπαρξη Λαών και Πολιτισμών στη Θεσσαλική Γη» διοργανώνεται από τους πολιτιστικούς συλλόγους Ε.Μ.Λ. Φιλιππούπολης – Μ.Ε.Σ. Αβέρωφ «Ο ΘΕΤΤΑΛΟΣ» – Μ.Σ. Γλαύκης – Π.Σ. Πυργετού – Μ.Ε.Σ. Συκουρίου – Ε.Σ. Χάλκης, τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας και συνδιοργανώνεται από τους Δήμους Λαρισαίων, Κιλελέρ και Τεμπών.

ΛΑΡΙΣΑ

 

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *