Στο 28ο αντάμωμα Πουρναριωτών βρέθηκε το Σάββατο το βράδυ ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος.

Στο σύντομο χαιρετισμό του στην εκδήλωση ο κ.Κολλάτος ευχαρίστησε το Δ.Σ του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πουρναρίου για την πρόσκληση και μίλησε για μια εκδήλωση που εκπέμπει μια νότα αισιοδοξίας γιατί αναδεικνύει τον πολιτισμό και την παράδοση αλλα και τον εθελοντισμό και την συμμετοχή.

Πολλά συγχαρητήρια στον Εξωραιστικό Σύλλογο Πουρναρίου για την όμορφη σημερινή εκδήλωση όπως και στα χορευτικά τμήματα που συμμετείχαν και να ευχηθώ πάντα επιτυχίες στο σύλλογος σας .
Στα πλαίσια των δυνατοτήτων και μέσα απο τον δημοτικό οργανισμό του δήμου θα είμαστε δίπλα σας σε αυτές τις προσπάθειες.

GIF 300x250 - Στο 28ο αντάμωμα Πουρναριωτών βρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών

Σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση πραγματοποίησε και ο εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ.Βασίλης Πινακάς .Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη οι αντιδήμαρχοι κ.Ιωάννης Αργυρίου και Βασίλης Ζάχος ,ο προέδρος της δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ.Γεώργιος Καλότυχος ,Πουρναριου κα Αργυρούλα Νταναβάρα ,ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ και πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ.Λάμπρος Ζάρρας ,πρόεδροι συλλόγων και φορέων την περιοχής .

ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΤΕΜΠΩΝ

ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΤΕΜΠΩΝ

ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΤΕΜΠΩΝ

ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΤΕΜΠΩΝ

ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΤΕΜΠΩΝ

 

PLATANOS1 e1572621109197 - Στο 28ο αντάμωμα Πουρναριωτών βρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών
Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts