11 5 - Στην 59η Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα η δομή "Αριστέα".

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Π. Θεσσαλίας συμμετείχε και φέτος στην 59ή Γιορτή Κρασιού 2018, στο πάρκο του Αμπελώνα, με το δικό του περίπτερο, διαμορφωμένο με γούστο και μεράκι από τους νέους του Αριστέα της δομής Αμπελώνα, δίνοντας το δικό του στίγμα στο τοπικά δρώμενα.

Πλήθος κόσμου και επίσημοι προσκεκλημένοι  επισκέφθηκαν το περίπτερο της δομής, συνομίλησαν και συνεχάρησαν την προσπάθεια των νέων.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής των νέων της δομής στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, την κοινωνικοποίηση τους και τη συναναστροφή με πληθυσμιακές ομάδες, περιηγήθηκαν σε όλα τα περίπτερα του χώρου, δοκίμασαν τοπικά προϊόντα της περιοχής και συμμετείχαν σε απογευματινές δραστηριότητες.

Το τέλος της Γιορτής Κρασιού βρήκε όλους τους παρευρισκόμενους, ανώνυμους και επώνυμους δίπλα στου νέους της δομής του Αμπελώνα, να επικροτούν, να επιδοκιμάζουν και να συγχαίρουν τη συνολική προσπάθεια τόσο των παιδιών όσο και του προσωπικού του Αριστέα  της δομής  Αμπελώνα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Π. Θεσσαλίας.

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011-2016 Tirnavitikanea.com 2016-2018 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts