ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ειδήσεις από Τύρναβο, Αμπελώνα, Λάρισα

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Στην 59η Γιορτή Κρασιού Αμπελώνα η δομή “Αριστέα”.


Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Π. Θεσσαλίας συμμετείχε και φέτος στην 59ή Γιορτή Κρασιού 2018, στο πάρκο του Αμπελώνα, με το δικό του περίπτερο, διαμορφωμένο με γούστο και μεράκι από τους νέους του Αριστέα της δομής Αμπελώνα, δίνοντας το δικό του στίγμα στο τοπικά δρώμενα.

Τύρναβος, Λάρισας, Ελλάδα, 40100

Πλήθος κόσμου και επίσημοι προσκεκλημένοι  επισκέφθηκαν το περίπτερο της δομής, συνομίλησαν και συνεχάρησαν την προσπάθεια των νέων.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής των νέων της δομής στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, την κοινωνικοποίηση τους και τη συναναστροφή με πληθυσμιακές ομάδες, περιηγήθηκαν σε όλα τα περίπτερα του χώρου, δοκίμασαν τοπικά προϊόντα της περιοχής και συμμετείχαν σε απογευματινές δραστηριότητες.

Το τέλος της Γιορτής Κρασιού βρήκε όλους τους παρευρισκόμενους, ανώνυμους και επώνυμους δίπλα στου νέους της δομής του Αμπελώνα, να επικροτούν, να επιδοκιμάζουν και να συγχαίρουν τη συνολική προσπάθεια τόσο των παιδιών όσο και του προσωπικού του Αριστέα  της δομής  Αμπελώνα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Π. Θεσσαλίας.

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας

Pin It on Pinterest