Ηχηρή παρέμβαση του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Τυρνάβου.

Ανακοίνωση της προσωρινής διοίκησης του νέου κτηνοτροφικού συλλόγου δήμου Τυρνάβου 

ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΠΑΙΡΑΧΤΑΡΗ

Έπειτα από την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε ο προσωρινός πρόεδρος του νέου κτηνοτροφικού συλλόγου Τυρνάβου, Αργύρης Μπαιραχτάρης, από ένα κομματικό παράγοντα της ΝΔ της περιοχής του Τυρνάβου, ως ΔΣ είμαστε υποχρεωμένοι να ξεκαθαρίσουμε κάποια θέματα με τη παρούσα επιστολή προς ΟΛΟΥΣ τους κομματικούς <<παράγοντες>> όλων των κομμάτων του δήμου Τυρναβου.

1. Δεν χειραγωγούμαστε από κανένα <<παράγοντα>>

2. Δεν πρόκειται να δίνουμε αναφορά σε κανένα <<παράγοντα>> και σε καμία κομματική οργάνωση οποιουδήποτε κομματικού φορέα για το ποιον συναντούμε και τι λέμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να συναντούμε και να συζητάμε με τον οποιοδήποτε και ειδικά με έναν υπουργό αγροτικής ανάπτυξης.

3. Δε δεχόμαστε απειλές και εκφοβισμούς από κανένα

4. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να νομίσει πως ο σύλλογος θα γίνει δικό του  κομματικό <<παραμάγαζο>>

5. Ανεξάρτητα από τις κομματικές πεποιθήσεις και προτιμήσεις του κάθε κτηνοτρόφου, ο σύλλογος είναι ανεξάρτητος και και έχουμε όλοι οι συνάδελφοι κτηνοτρόφοι κοινό γνώμονα το συμφέρον του κλάδου και τίποτα παραπάνω.

Με αυτή την επιστολή ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση πως ο κτηνοτροφικός σύλλογος δεν θα παίξει το  μικροκομματικό παιχνίδι κανενός. Θα παραμείνουμε ενωμένοι, απέναντι σε <<παράγοντες>> που εδώ και καιρό επιδιώκουν με κάθε μέσο να μπλοκάρουν το σχηματισμό του κτηνοτροφικού συλλόγου μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούν να τον ελέγξουν….

Απ τη μεριά μας συστήνουμε ψυχραιμία…

Υ.Γ.1

Αγαπητέ <<παράγοντα>> σταμάτα πια να κυνηγάς φαντάσματα….

Σε συμβουλέυουμε επίσης να εγκαταλήψεις κάθε δικαστική απειλή εναντίον του συναδέλφου μας, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα μας βρεις όλους απέναντι σου ως μάρτυρες υπεράσπισης του Προέδρου μας.

Δικαστικοί σου αντίπαλοι θα είναι σύσσωμοι οι κτηνοτρόφοι και όχι ο Αργύρης Μπαιραχτάρης.

ΥΓ 2 :

Τα μέλη του Κτηνοτροφικού Συλλόγου εκφράζουν τη δυσφορία τους για την παρέμβαση του κ. Γιαννόπουλου Ανδρέα, Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου.

Η παρέμβασή του ήταν εντελώς άσχετη με το όλο ζήτημα που ανέκυψε και μάλλον ερέθισε περισσότερο τους κτηνοτρόφους του Τυρνάβου.

Τον συμβουλεύουμε να είναι προσεκτικότερος και να μην απαξιώνει τους ανθρώπους της παραγωγής και του μόχθου, γιατί σίγουρα θα τους βρει μπροστά του.

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΤΥΡΝΑΒΟΣ