Ο Δήμαρχος Τεμπών στο 8ο αντάμωμα Ελατειωτών. (Φωτο)


Στο 8ο αντάμωμα Ελατειωτών ο δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος .

Στην τοπική κοινότητα Ελάτειας βρέθηκε την Παρασκευή το βράδυ ο δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος στην εκδήλωση που διοργάνωσε για 8η χρονιά ο δραστηριος σύλλογος του χωριού ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός σύλλογος Ελάτειας .
Ο δήμαρχος συνεγχάρει τον πρόεδρο του συλλόγου κ.Λάμπρο Ζάρρα και τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου όπως επίσης τους εθελοντές που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί το 8ο ετήσιο αντάμωμα και έδωσε το επόμενο ραντεβού στο 9ο αντάμωμα το επόμενο καλοκαίρι .

Τα συγχαρητήρια του Δημάρχου κ.Κολλάτου και στο αγαπητό φίλο εκπαιδευτικό Γιάννη Μάγγο που κατάφερε με πολύ μεράκι και υπομονή να πραγματοποιήσει τον Μάιο που μας πέρασε μια επιτυχημένη έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Σήμερα Γάμος Γίνεται » και ακόμη και σήμερα η έκθεση να ανανεώνεται με νεες φωτογραφίες, σε συνέργασια με τον σύλλογο και τον ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών που απο την αρχή στάθηκε δίπλα του σε αυτό το εγχείρημα .

Τον Δήμαρχο στην εκδήλωση συνόδευαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Μιχάλης Καρατέγος ,οι αντιδήμαρχοι κ.Αστέριος Σαίτης ,Ιωάννης Αργυρίου οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Ευθύμιος Μπουζέκης και Κώστας Νταφούλης,ο
πρόεδρος Δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ.Γεώργιος Μανώλης και μέλη αυτόν,πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής .

ΚΟΛΛΑΤΟΣ

ΕΛΑΤΕΙΑ

ΕΛΑΤΕΙΑ

ΕΛΑΤΕΙΑ ΤΕΜΠΩΝ

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google