Στο 8ο Αντάμωμα Ελατειωτών ο Γιώργος Μανώλης

Στην Ελάτεια την Παρασκευή 16 Αυγούστου, στο 8ο Αντάμωμα Ελατειωτών, που διοργάνωσε ο Μ.Ε.Σ. Ελάτειας, αντάμωσαν οι απανταχού Ελατειώτες στον τόπο που γεννήθηκαν, αγάπησαν, έμαθαν τα πρώτα τους γράμματα, ανδρώθηκαν και άνοιξαν τα φτερά τους για να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών Γιώργος Μανώλης, παρέα με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κατσαντώνη, τους δημοτικούς συμβούλους Γ. Ντόντο, Δ. Μαϊμάρη και Α. Καραναστάση τους Προέδρους των Τ.Κ. Μακρυχωρίου, Ευαγγελισμού και Ιτέας, Άννα Μαγαλιού, Ν. Καραμανέ και Γ. Βλαχοστέργιο, υποψηφίους και φίλους του συνδυασμού του.

Στο περιθώριο του Ανταμώματος ο Γιώργος Μανώλης επισκέφθηκε με τον Γιώργο Κατσαντώνη και τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Τεμπών Χρήστο Κίτσιο την έκθεση φωτογραφίας «Σήμερα γάμος γίνεται…», όπου ξεναγήθηκαν από τον εμπνευστή της έκθεσης τον Γιάννη Μάγγο, με καταγωγή από την Ελάτεια, ο οποίος συγκέντρωσε, επεξεργάστηκε και υλοποίησε την εκθεσιακή προβολή της διαδρομής του θεσμού του Γάμου από το 1910 μέχρι τη δεκαετία του 1980 στην Ελάτεια.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΕΜΠΩΝ

ΤΕΜΠΩΝ ΜΑΝΩΛΗΣ