Αντίδραση Αργύρη Μπαϊραχτάρη σε απειλές διαγραφής από τον αντιπρόεδρο της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου.


Ο Αργύρης Μπαϊραχτάρης Προσωρινός Πρόεδρος Κτηνοτροφικού Συλλόγου του Δήμου Τυρνάβου ανακοινώνει στα tirnavitikanea.com την παρούσα επιστολή του.

Με την παρούσα επιστολή μου,  γνωστοποιώ την αποχώρησή μου από τη ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου , μετά την  απρόκλητη λεκτική επίθεση που δέχτηκα από τον αντιπρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου.

Συγκεκριμένα, ο κ. αντιπρόεδρος μου τηλεφώνησε και με απείλησε με διαγραφή , διατυπώνοντας ταυτόχρονα ύβρεις εναντίον μου, επειδή συναντήθηκα στον Αμπελώνα με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Κόκκαλη.

Την ωμή αυτή παρέμβαση στα συνδικαλιστικά μου καθήκοντα θεωρώ εντελώς απαράδεκτη, γιατί προσβάλλει και εμένα προσωπικά και το σύνολο των κτηνοτρόφων του Συλλόγου Τυρνάβου.

Ο συγκεκριμένος κύριος δεν είχε κανένα δικαίωμα να με απειλήσει με διαγραφή, γιατί η συνάντησή μου με τον κ. Κόκκαλη δεν είχε καμία απολύτως κομματική διάσταση. Αντιθέτως, όπως όφειλα ως προσωρινός πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Τυρνάβου, ανέπτυξα στον κ. Υφυπουργό τα προβλήματα των κτηνοτρόφων και τα δίκαια αιτήματά τους, παρουσία και άλλων μελών του Κτηνοτροφικού Συλλόγου. Πέραν τούτου, δεν υπήρξε καμία άλλη συζήτηση με τον κ. Κόκκαλη, πράγμα που μπορεί και ο ίδιος ο Υφυπουργός να πιστοποιήσει.

Επειδή λοιπόν η εν λόγω συμπεριφορά με έχει προσβάλει ως άνθρωπο, ως κτηνοτρόφο και ως συνδικαλιστή είμαι υποχρεωμένος να παραδώσω και την κάρτα μέλους της ΝΔ στη ΝΟΔΕ Λάρισας, μόλις επιστρέψω από την κτηνοτροφική εκμετάλλευση που διατηρώ στον Αυγερινό, για να προστατεύσω τουλάχιστον την αξιοπρέπεια του κτηνοτροφικού κόσμου του Τυρνάβου και να τιμήσω την δική μου συνδικαλιστική ιδιότητα.

Τρέφω την ελπίδα ότι η ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας θα αποκηρύξει την προαναφερόμενη ανάρμοστη και ακατανόητη συμπεριφορά. Σε διαφορετική περίπτωση, θα ταυτιστεί μαζί της και θα προκαλέσει μεγάλη ζημιά στις σχέσεις της τοπικής ΝΔ με τον κτηνοτροφικό κόσμο του Τυρνάβου και όχι μόνο. Αυτό το νόημα έχει η κατάθεση της κομματικής μου ταυτότητας και τίποτα παραπάνω.

Δηλώνω κτηνοτρόφος, θα συνεχίσω τον αγώνα μου για τα δίκαια των κτηνοτρόφων, ζω από την κτηνοτροφία και είμαι περήφανος για το επάγγελμα που κάνω.

Κανείς δεν μπορεί να φέρεται με τέτοια αλαζονεία και να απαξιώνει τα θεσμικά όργανα των κτηνοτρόφων, ανθρώπων δηλαδή που μάχονται με αξιοπρέπεια και υπό δύσκολες συνθήκες για να ζήσουν τις οικογένειές τους.

Περιμένω την αντίδραση της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας, για να σταματήσουν παρόμοιες προσβλητικές συμπεριφορές και για να ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημα του τοπικού κτηνοτροφικού κόσμου.

ΥΓ: Τονίζω ότι το θέμα που ανέκυψε δεν έχει καμία διάσταση προσωπικής αντιδικίας μεταξύ εμού και του κ. αντιπροέδρου της ΔΜΗΜΤΟ.

Απλώς , για τους λόγους που παρέθεσα παραπάνω , θεώρησα ηθικά επιβεβλημένο να απαντήσω σε μια απαξιωτική για εμένα και τους κτηνοτρόφους συμπεριφορά , από όπου κι αν αυτή προέρχεται.

Πέραν τούτου ουδέν.

Μετά τιμής
Αργύρης Μπαϊραχτάρης
Προσωρινός Πρόεδρος Κτηνοτροφικού Συλλόγου

ΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google