Στην Αιγάνη στο 4ο ετήσιο αντάμωμα Αιγανιωτών ο Δήμαρχος Τεμπών.


Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το 4ο Ετήσιο Αντάμωμα Αιγανιωτών , το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018, στο γήπεδο της Αιγάνης.  Το Ετήσιο Αντάμωμα Αιγανιωτών συνδιοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αιγάνης, την Ποδοσφαιρική Ομάδα «Όλυμπος Αιγάνης», τον Δ.Τεμπών -ΔΟΠΑΠΕΠ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος που στον  σύντομο χαιρετισμό του συνεγχάρει τους δυο δραστήριους συλλόγους του χωριού.
Ευχήθηκε πάντα επιτυχίες μέσα στον αγωνιστικό χώρο για την  ομάδα του χωριού Ολύμπος Αιγάνης όπως επίσης και στον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού για την μεγάλη προσπάθεια που έχει κανει όλο το καλοκαίρι και δημιούργησε πολλές όμορφες εκδηλώσεις στο θέατρο Αιγάνης.
Στα πλαίσια των δυνατοτήτων ως δημοτική αρχή και μέσα απο τον δημοτικό οργανισμό του δήμου μας θα είμαστε δίπλα σας να στηρίζουμε εκδηλώσεις σαν και την σημερινή .
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος τη ΕΠΣ Λάρισας κ.Δ.Μπουχλαριώτης,μέλη της ΕΠΣ ,ο αντιδήμαρχος κ.Βασίλης Ζάχος,η πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κα Ξανθή Ζησάκη ,δημοτικοί σύμβουλοι ,πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων  συλλόγων και φορέων της περιοχής .
Χαιρετισμό στην εκδήλωση πραγματοποίησε και ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Αιγάνης κ.Κώστας Ζαφείρης ,ο πρόεδρος της ΕΠΣ κ.Δημήτρης Μπουχλαριώτης και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ.Γεώργιος Μανώλης.

τεμπων

τεμπων

τεμπων

τεμπων

τεμπων

κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google

#αμπελωνας