Καιρική ενημέρωση…


ΤΡΙΤΗ 14/8
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ & ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ 4Β ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ 6-7Β ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 17°C ΕΩΣ 35°C ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ 22°C ΕΩΣ 31°C.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15/8 ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠ/ΣΟΥ.ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ & ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ 4Β ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ 6Β ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 18°C ΕΩΣ 35°C ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ 22°C ΕΩΣ 31°C.

ΠΕΜΠΤΗ 16/8
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠ/ΣΟΥ.
ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ & ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4Β ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ 6-7Β ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 18°C ΕΩΣ 35°C ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ 22°C ΕΩΣ 31°C.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/8
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ & ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4-5Β ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ 5Β ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 16°C ΕΩΣ 34°C ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ 22°C ΕΩΣ 29°C

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 18°C ΕΩΣ 35°C ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ 22°C ΕΩΣ 31°C.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/8
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ & ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ 5Β ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ 6-7Β ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 18°C ΕΩΣ 36°C ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ 22°C ΕΩΣ 31°C.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/8
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ & ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ 4-5Β ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ 7-8Β ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 18°C ΕΩΣ 37°C ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ 22°C ΕΩΣ 32°C

TAΣΗ: O καιρος θα παραμεινει καλος και ζεστος στα νησιωτικα τμηματα καθως και στο μεγαλυτερο μερος της ηπειρωτικης χωρας εως και τις 24-25/8. 
H δυτικη Μακεδονια, η Ηπειρος και τα ορεινα κυριως της Θεσσαλιας της κεντρικης Μακεδονιας, της δυτικης Στερεας και της δυτικης & κεντρικης Πελοπ/σου δινουν υποψηφιοτητα για μπορες και σποραδικες καταιγιδες.

ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG.

Βασίλειος Πανάκογλου – Ερασιτέχνης μετεωρολόγος – Προγνώστης – Ιδιοκτήτης του Ερασιτεχνικού Μετεωρολογικού Κέντρου Λάρισας.

fb: Vassilis Panakoglou
κατσάνης, youtube.com

τυρναβος, google