Στο Καλοκαιρινό Αντάμωμα Καλλιπευκιωτών, που οργάνωσε ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Καλλιπευκιωτών «Η ΠΑΤΩΜΕΝΗ», με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Τεμπών παραβρέθηκε χθες το βράδυ ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος ,τον δήμαρχο συνόδευαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ.Μιχάλης Καρατέγος ,οι αντιδήμαρχοι κ.Αστέριος Σαίτης και Γεωργία Τσιόπα ,οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Θωμάς Τσαπλές και Ευθύμιος Μπουζέκης ,ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου του Δ.Τεμπών κ.Λάμπρος Ζάρρας πρόεδροι τοπικών κοινότητων και μέλη ,πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής .
Ο Δήμαρχος Τεμπών είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους του ορεινού χωριού και να απολαύσει μαζι τους τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου.
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών συνεγχάρει τον δραστήριο σύλλογο τόσο για την σημερινή τους εκδήλωση στην όμορφη Πατωμένη που διοργανώνεται για τρίτη χρονιά αλλα και πολλές άλλες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο σύλλογος τους καλοκαιρινούς μήνες .

ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ

ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ

ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ

ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ

ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ

Θανάσης Κατσάνης

Θανάσης Κατσάνης

Blogger - AmpelwnasNews 2011 - 2015 thejournal.gr 2016 Tirnavitikanea.com 2017 - 2019 τηλ.: 6981452329 tirnavitikanea@gmail.com
Follow Me:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *